Çeşme’de Bayramlaşma

Çeşme’de Bayramlaşma

Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, tüm vatandaşların bayramını kutlayarak tatilcilerin trafik kurallarına uymalarını ve tedbirlerini almalarını istedi.

- Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, tüm vatandaşların bayramını kutlayarak tatilcilerin trafik kurallarına uymalarını ve tedbirlerini almalarını istedi.

Çeşme Remzi Yurtsever Öğretmenevi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, Garnizon Komutanı Binbaşı Yücel Ercan, Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Jandarma Bölük Komutanı Ayhan Özsarı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, vatandaşların Ramazan bayramını kutlayarak, ”Öncelikle Çeşme’nin, İzmir’in ve ülkemizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Dilerim bu bayram birlik, beraberlik ve kardeşlik getirir. Bayramın devam eden kavgaların, kaosların durmasına umarım vesile olur. Bayram sebebiyle insanlar aileleriyle beraber birlikte bayramlarını geçirmek için memleketine gittiler. Maalesef daha bayramın 1. gününde trafik kazaları yüzünden 40’ın üzerinde hayatını kaybeden insan var. Tatil süresince herkesin dikkatli olmasını ve kurallara uymalarını diliyorum. Geriye dönecekleri bir yer olduğunu, geride bıraktıklarını unutmamaları gerekiyor. Trafik kazalarında ciddi anlamda değerlerimizi kaybediyoruz. Gönlümüzden geçen, kazasız ve can kaybı olmayan bir bayram. Çeşme için de bol kazançlı bir bayram diliyorum” dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise bayramın herkes için iyi geçmesini dileyerek, "Herkesin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu bayram yaz ortalarına denk gelmesiyle Çeşme’ye turizm anlamında artılar getirdi. İlçede ciddi bir yoğunluk var. Hemen hemen bütün konaklama tesislerimiz dolu. Günü birlik çok ciddi bir akım var. Bu bayramı Çeşme’nin ve tatilcilerimizin iyi değerlendireceğinden eminim. Tekrar herkese iyi bayramlar diliyorum” diye konuştu.

ÇEŞME’DE BAYRAMLAŞMA

ÇEŞME’DE BAYRAMLAŞMA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.