Çeşme’de Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırılmıyor

Çeşme’de Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırılmıyor

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaz sezonunda tatilcilerin huzurlu bir şekilde tatillerini geçirmeleri için yaptıkları çalışmalarla takdir topluyor. İzmir’den gelen 100 kişilik emniyet güçleriyle beraber 24 saat suçlulara göz açtırmamak için çalışan ekiple

- Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaz sezonunda tatilcilerin huzurlu bir şekilde tatillerini geçirmeleri için yaptıkları çalışmalarla takdir topluyor. İzmir’den gelen 100 kişilik emniyet güçleriyle beraber 24 saat suçlulara göz açtırmamak için çalışan ekipler son olarak üç operasyona imza attı.

Bayram öncesi Çeşme’de uyuşturucu madde satışı yapmak için gelebilecek şüpheli şahısları dikkate alan ekipler, ilçe giriş ve çıkışlarında kontrol uygulamaları başlattı. Bu operasyonda durdurulan S.M. ve H.Ö. isimli şahısların şüpheli hareketleri üzerine araçlarında yapılan aramalarda, satışa hazır 70 adet 36 gram taş kokain ele geçirildi. Uygulama çerçevesinde, yine durdurulan bir araç içerisindeki Y.E. isimli şahsın üzerinde 70 gram esrar ve altı ecstasy hap çıktı. Şahıslar sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Buca Cezaevi’ne gönderildi.

HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık olaylarına da anında müdahale ediyor. Çeşme İsmet İnönü mahallesindeki bir apartmana giren şüpheli şahıslar iki ikametten yedi cumhuriyet altını, bin 500 lira ve çeşitli ziynet eşyalarını çalarak kaçtı. Olayın ardından yapılan operasyonla N.U., A.A. ve Ç.P. isimli şahıslar yakalanarak, çaldıkları para, altın ve ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yine Alaçatı’da bir villaya giren H.E. adlı kişi, villa içerisindeki bir laptopu alarak olay yerinden uzaklaştı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucu tespit edilen şüpheli H.E. yakalanarak cumhuriyet savcılığına sevk edildi.

“SUÇ İHBARLARINI GECİKTİRMEDEN YAPIN”

Emniyet yetkilileri, vatandaştan suç ihbarlarını hiç vakit geçirmeden yapmalarını istedi. İlçenin farklı noktalarında 24 saat konuşlandırılan ekipler bu sayede hemen olay yerine ulaşabiliyor. Anında müdahale sayesinde suçluların şehri terk etmeden yakalanma şansının her zaman daha yüksek olduğu belirtildi.

ÇEŞME’DE UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR

ÇEŞME’DE UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.