Çeşme’den Karslı öğrencilere yardım eli

Çeşme’den Karslı öğrencilere yardım eli

Çeşme 16 Eylül İlkokulu 1. ve 2. sınıf öğrencileri, topladıkları çeşitli malzemeleri Kars’ın Selimiye ilçesindeki kardeş ilkokuluna gönderiyor.Çeşme 16 Eylül İlkokulu Müdürü Burhan Aşk’ın da desteğiyl...

Çeşme 16 Eylül İlkokulu 1. ve 2. sınıf öğrencileri, topladıkları çeşitli malzemeleri Kars’ın Selimiye ilçesindeki kardeş ilkokuluna gönderiyor.

Çeşme 16 Eylül İlkokulu Müdürü Burhan Aşk’ın da desteğiyle, 1-A sınıfı öğretmeni Abide Öney Dinçer, öğrencileri ile birlikte, Kars’ın Selimiye ilçesi Başköy İlkokuluna göndermek üzere yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyasına 2-A sınıfı öğretmeni Deniz Önol da öğrencileri ile birlikte katıldı. Öğrenci velilerinin de destek verdiği yardım kampanyasına, Çeşmeli mali müşavir Erkan Ergin, muhasebe bürosundaki çalışanları ile destek verdi. Ergin, aldıkları çocuk ayakkabılarını, Kars’taki öğrencilere ulaştırmak üzere 16 Eylül İlkokuluna teslim etti.

Yardım kampanyasında toplanan çok sayıdaki kırtasiye malzemesi, çocuk kitabı, oyuncak, giysi ve ayakkabılar, öğrenci velilerinin de yardımıyla kolilendi. Toplanan yardım malzemelerinin kargo aracılığıyla Kars’a gönderileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.