Çeşmeli Minikler 23 Nisanı Büyüklere De Bayram Etti

Çeşmeli Minikler 23 Nisan'ı Büyüklere De Bayram Etti

23 Nisan'ı gün boyu süren etkinliklerle kutlayan turizm cenneti Çeşme'de, minikler okuduğu şiir ve hazırladıkları birbirinden renkli dans gösterileri ile büyükleri bayramlarına dahil etti.

- 23 Nisan'ı gün boyu süren etkinliklerle kutlayan turizm cenneti Çeşme'de, minikler okuduğu şiir ve hazırladıkları birbirinden renkli dans gösterileri ile büyükleri bayramlarına dahil etti.

Turizm cenneti Çeşme'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşku ile kutlandı. Sabah saatlerinde Çeşme Sıdıka-Kelami Ertan Lisesi önünde oluşturulan kortej, bando öncülüğünde Çeşme Çarşısı üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na ulaştı. Törenlere, Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, Garnizon Komutanı Binbaşı Yücel Ercan, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç, Çeşme Belediyesi Meclis üyelerinin yanı sıra siyasi partilerin ilçe örgütleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda Çeşmeli katıldı.

Çeşme'deki kutlamalar Mehmet Akpınar Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikle devam etti. Minik öğrencilerin, şiirleri, çaldığı melodiler, birbirinden renkli modern ve halk oyunları gösterileri ile devam eden etkinlikte konuşan Çeşme Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç, Atatürk'ün 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmesinin, onlara, ülkenin geleceğine duyduğu tartışılmaz güven ve inancın göstergesi olduğunu belirtti. Çocukların yüzlerinde gülümsemenin, pırıltının her şeyden değerli olduğunu söyleyen Koç, "Çocuklarımızın hedeflerini ve hayallerini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük servetinin ve en değerli kaynağının çocuklar olduğunu belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise, dünyanın umudunun ve geleceğinin çocukların minik ellerinde olduğunu söyledi. Dünyada çocuklara ithaf edilen yegane bayramın ülkemizde kutlandığını da vurgulayan Başkan Dalgıç, "Bugün burada gösterileriyle bayramlarına bizleri de dahil eden çocuklar, yarın bizlerin görevlerini üstlenen ve bayrağı bizlerden devralan kişiler olacaklar. O gün gelene kadar ise onların mutlu etmek, hayallerinin gerçekleşmesini sağlamak bizim görevlerimizin en önemlisidir" şeklinde konuştu.

ÇEŞMELİ MİNİKLER 23 NİSAN'I BÜYÜKLERE DE BAYRAM ETTİ

ÇEŞMELİ MİNİKLER 23 NİSAN'I BÜYÜKLERE DE BAYRAM ETTİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.