Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Cesur İnsanlar Her Şeyin İlklerini Yapar

Hayat cesur insanların başarıları üzerine kurulur.

Birçoklarınız farkında değilsinizdir ama, cesur ve bilgili insanlar olmasaydılar, insanlarımız yeniliklerle tanışamazlardı.

Çevrenize bir bakınız. Bir çok cesur insan olmasaydı, hayatınız kolaylaşmaz, kolaylıklar ayağınıza gelmez, İnternette gördükleriniz şehrinizde uygulanmaz ve siz bu güzelliklere ulaşabilmek için ya kilometrelerce uzağa giderek o yeniliklerden yararlanır ya da sadece haberlerde, sosyal medyadan varlığını izlemekle yetinirdiniz.

Nereden çıktı şimdi bu?

16 Mayıs 2015 tarihinde birçok ilde bulunmayan bir yenilik, bir hizmet, Nazillimize taşındı. Bu yeniliği taşıyanlar gerçekten cesur insanlardır.

Birisinin ön adı da Cesur’dur,  soyadı Umutlu’dur. Diğeri Selahattin Çelen’dir. İki cesur kardeşimiz Nazillimize Profesyonel ekspertiz merkezini, Migros’un karşısına açtılar.

Çok mu lazımdı? Diyenlerinizi duyar gibiyim.

Evet çok lazımdı.

Çünkü ikinci el bir araba alacağınızda, ya bir tamirciye, ya da bir otodan anlayan arkadaşınıza götürüsünüz. “Bakıver nesi var nesi yok bu arabanın. İstenilen değeri eder mi? Diye.

Eğer bakması için götürdüğünüz arkadaşınızın, taşıtın sahibi ile “duygusal bağı” varsa, ya da ikinizin de arkadaşıysa, birde biraz cesareti yoksa, yandığınızın resmidir. Beş takla atmış taşıtı hasarsız diye alırsınız.

Geçmişte çok iyi biliyorum, şehrimizdeki bir acente bile, bu tür ahlaksız ticareti yapmıştır. Çarpık bir taşıtı müşterisine sıfır diye satmıştır.

O nedenledir ki cumartesi günü iki kardeşimizin bir çok ilde bile olmayan Profesyonel oto ekspertiz merkezini açması, şehrimize ikinci el ota ticaretinde kaliteyi güveni ve teknoloji getirdiğine eminim.

Ben her gün kan kaybeden ve sanatkarın iyisinin, doktorun iyisinin, esnafın iyisinin, şehrimizi terk etmeyi düşündüğü bu günlerde, iki cesur kardeşimin şehrimize bir yenilik bir teknoloji ve bir güven kapısı açmalarından çok mutluyum.

Yine söylüyorum bakınız çevrenize, çevremizde böylesi cesur insanlar çok azdırlar, ama iyi ki vardırlar. Çünkü onlar olmasalar yeniliklerle tanışma sansınız olmazdı.

Profesyonel Ekspertiz merkezi ne iş yapar?

                    Yeni ya da ikinci el tüm araçların, motor güç kayıplarını, performansını, amortisör yeterlilik verimliliğini, fren denge performansını, ön düzen ayarlarını, otonuzun boyasının orijinal boyamı değimli olduğunu dijital ortamda tespit eder.

Kaporta aksamında da değişenlerin olup olmadığını yine bilgisayar yardımıyla belirler. Bu ölçümlerin hepsini sizlere bir rapor halinde verir.

Bu size verilen belge de bulunan rapor sonuçları aynı zamanda cep telefonlarınıza da iletilir. Bu bilgiler şirketin güvencesi altında hukuki mercilerde sizlere bilir kişi raporu mahiyetinde güvence sağlar.

Yeni bir iş, yeni bir teknoloji ve oto ticaretine, yeni bir güven ve kalite ortamı getirdikleri için bu girişimci Cesur Umutlu ve Selahattin Çelen, kardeşimize, şehrimize yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eder, işlerinde başarılar dileriz.

Bildiğiniz üzere Selahattin Çelen kardeşimiz 1982 den bu yana nazillimizde oto tamir sektörünün en zor işlerini güvenle başaran kardeşimizdir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.