CEV Kupası’nda erken final etabı

CEV Kupası’nda erken final etabı

Bu sezon 2018 CEV Kupası’nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, 8’li Finaller Etabı’nın ilk maçında İtalyan ekip Yamamay e-work Busto Arsizio’yu konuk edecek.Yamamay e-work Busto Arsizio maçı öncesi antr...

Bu sezon 2018 CEV Kupası’nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, 8’li Finaller Etabı’nın ilk maçında İtalyan ekip Yamamay e-work Busto Arsizio’yu konuk edecek.

Yamamay e-work Busto Arsizio maçı öncesi antrenmanlara hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Marco Motta, “Kupanın ilk etabında set vermeden tur atladığımız için mutluyum. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. İki maç yapacağız ve ilk maç evimizde olacak. Avantajlı bir skorla sahadan ayrılmak istiyoruz. Güzel bir mücadele olacağını düşünüyorum” dedi.

Eczacıbaşı VitrA’nın, Yamamay e-work ile oynayacağı karşılaşma 24 Ocak Çarşamba günü saat 17.00’de Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Turuncu-beyazlılar, etabın ikinci maçında ise 8 Şubat Perşembe günü Palayamamay Busto Arsizio’da rakibinin konuğu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.