Cevdet Yılmaz: "AK Parti milletin partisidir"

Cevdet Yılmaz: "AK Parti milletin partisidir"

AK Parti Genç İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "AK Parti milletin partisidir. Milletin değerleriyle AK Parti’nin...

AK Parti Genç İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "AK Parti milletin partisidir. Milletin değerleriyle AK Parti’nin değerleri her zaman bir olmuştur. Milletimizin hedefi ne ise partimizin hedefi de odur "dedi.

Bingöl’de Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun, İl Başkanı Yılmaz Seven, eski milletvekilleri Eşref Taş, Feyzi Berdibek, Abdurrahman Anık, Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, İlçe Başkanı Bilal Sağlar ve AK Parti teşkilat üyeleri katıldı. 421 delegenin oy kullandığı seçimde Bilal Sağlar oyların tamamını alarak yeniden AK Parti Genç İlçe Başkanlığı’na seçildi. Divan başkanının yaptığı kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

"Yüzyıllarca geriye giden bir tezahürün geleneğidir AK Parti"

AK Parti’nin yüzyıllarca geriye giden bir tezahür olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Rahmetli Özal’ı, Erbakan’ı, Menderes’i hatırlamadan ve daha da geçmişe gitmeden AK Parti’yi hatırlamak mümkün değildir. AK Parti milletin partisidir. Milletin değerleriyle AK Parti’nin değerleri her zaman bir olmuştur. Milletimizin hedefi ne ise partimizin hedefi de odur. Yeni bir atılımla 2019 ile birlikte çok geniş bir coğrafyanın umudu olan Türkiye yeni atılımlarla beraber farklı noktalara taşıyacaktır ülkeyi. İşte bunun farkında olan bazı odaklar bunu bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz ve çok çalışıp, emek harcayarak oyunlarını yıkacağız. Boş laflarla sloganlarla bir şey elde edemeyiz her şeyden önce samimi olmamız gerekiyor. Beden ve akıl teri dökmeden de bu hedeflerimize ulaşmamız mümkün değildir. Her alanda çok çalışarak gelecek nesillere çok daha güçlü bir Türkiye, çok güçlü bir Bingöl ve çok daha güçlü bir Genç bırakmak için elimizi taşın altına atmamız gerekiyor" dedi.

Kongrede konuşan AK Parti Genç İlçe Başkanı Bilal Sağlar, "Sizlerin desteğiyle ile yaklaşık 1 yıldır AK Parti ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu süre içerisinde ülkemizin geleceğini yakından etkileyen 16 Nisan halk oylamasında hepimizin ortak gayreti ile Bingöl ilimizin Türkiye’de ilk 10 içerisinde girmenin gururunu hep beraber yaşadık. İlçemizde yüzde 86 gibi bir oyla alnımızın akıyla buralara kadar gelmeyi başarmış bulunmaktayız. Bu vesile ile Genç halkına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.