Çevre Ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Minikleri Bilim Fuarı’nda Yalnız Bırakmadı

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Minikleri Bilim Fuarı’nda Yalnız Bırakmadı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ümraniye’de ilkokul öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim Fuarı’na katıldı. Küçük mucitlerin yaptığı projeleri gezen Güllüce, burada ebru yaptı.Çevre ve Şeh...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ümraniye’de ilkokul öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim Fuarı’na katıldı. Küçük mucitlerin yaptığı projeleri gezen Güllüce, burada ebru yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Mebruke Salih Koçak İlkokulu’nda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı’na katıldı. Burada bir konuşma yapan Güllüce, dışarıda ve içeride Türkiye ile uğraşan düşmanların olduğunu hatırlatarak, “Biz büyüyeceğiz, iri olacağız, diri olacağız. 10 sene sonra inşallah dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olacağız. Siz de bizimle uğraşmayın. Biz böyle 78 milyon omuz omuza vereceğiz. Doğusu ile batısı ile güneylisi ile kuzeylisi ile kardeş olacağız. Ve dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi ve huzurlu ülkesinden birisi olacağız” dedi.

Bakan Güllüce, konuşmaların ardından Bilim Fuarı’na katkıda bulunan öğretmenlere plaket verdi. Güllüce daha sonra kurdeleyi keserek fuarın açılışını yaptı.

Açılışın ardından Bilim Fuarı’nı dolaşan Güllüce, ebru yaptı. Güllüce ebru yaparken öğretmene de sınıfı geçip geçemeyeceğini sordu ve tam not aldı. Bakan Güllüce Bilim Fuarı’ndaki stantları gezerek öğrencilerin yaptığı projelerle ilgili de bilgi aldı. Öğrencilerin ilginç projeleri ise fuara katılanlardan büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.