Çevresi Restore Edilen Sokaktaki Banklar Şimdiden Kırıldı

Çevresi Restore Edilen Sokaktaki Banklar Şimdiden Kırıldı

Aydın’da Köprülü-Veysipaşa Mahallesi’nde restore edilen tarihi yapıların çevresinde bulunan banklar, kimliği belirsiz kişilerce teker teker kırılmaya başlandı. Henüz kullanıma açılmadan bankların kırı...

Aydın’da Köprülü-Veysipaşa Mahallesi’nde restore edilen tarihi yapıların çevresinde bulunan banklar, kimliği belirsiz kişilerce teker teker kırılmaya başlandı. Henüz kullanıma açılmadan bankların kırılması görenleri şaşırtıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü ortak çalışması ve Aydın Ticaret Odası’nın destekleri ile tarihi ipek yolu üzerinde bulunan ve önemli bir tarihi mirası üzerinde taşıyan Farabi Sokak ve Külliye olarak bilinen bölge aslına uygun restore edilince güzel bir görünüme kavuştu. Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen sokaklara halkın ve kültürel alanlara ziyaret edenlerin de daha rahat dinlenmesi için yerleştirilen banklar kullanılmadan tahrip edildi. Banklara kasıtlı olarak zarar verilmesi esnaf ve mahalle sakinlerini üzerken henüz yeni kullanılmaya başlanan bankların geceleri kırıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.