Cezayı Görünce Gözyaşlarını Tutamadı

Cezayı Görünce Gözyaşlarını Tutamadı

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro ekipleri motosikletler üzerinde genel uygulamalarını sürdürmeye devam ediyor.Trafik Büro’ya bağlı motorize ekipler Bodrum’un farklı sokak ve caddelerinde sürd...

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro ekipleri motosikletler üzerinde genel uygulamalarını sürdürmeye devam ediyor.

Trafik Büro’ya bağlı motorize ekipler Bodrum’un farklı sokak ve caddelerinde sürdürdükleri uygulamalar sırasında bir çok motosikleti durdurarak sürücü ve araç bilgilerini kontrol ettiler. Kontroller sırasında ekiplerin durdurduğu 17 yaşındaki Tayfur isimli gencin ehliyetinin olmadığının anlaşılması üzerine kendisine bin 609 TL, ruhsat sahibine de bin 609 TL olmak üzere toplam 3 bin 218 TL ceza kesildiğini görünce gözyaşlarını tutamadı. Polis ekiplerine uzun süre gözyaşı dökerek cezanın iptalini isteyen 17 yaşındaki Tayfur’un çabaları sonuç vermeyince ceza makbuzunu da alarak bölgeden uzaklaştı.

Yapılan uygulamalar sırasında bir çok kasksız sürücüye ceza uygulanırken, evrakları tam olmayan motosikletlerde ekiplerce trafikten men edildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro ekiplerinin bu tür uygulamaları düzenli ve sıklaştırarak devam edeceği öğrenilirken, yetkililer sürücülerin yetersiz ehliyet ve eksik evraklı araçlarla trafiğe çıkmamalarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.