CHP Adıyaman İl Başkanından Bahçeli’ye hakaret

CHP Adıyaman İl Başkanından Bahçeli’ye hakaret

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım’ın, Tut İlçe kongresinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Kuş beyinli” demesine, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün’den sert tepki geldi. Özgün, “MHP Bu sözün altında ka...

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım’ın, Tut İlçe kongresinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Kuş beyinli” demesine, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün’den sert tepki geldi. Özgün, “MHP Bu sözün altında kalmaz, özür dilemezse Adıyaman’a gelmesin” ifadelerini kullandı.

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım hafta sonu katıldığı partisinin Tut İlçe Kongresinde partililere hitap ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.

Mehmet Yıldırım, konuşmasında “Başkanlık sistemi geçerse Türkiye artık bitmiş olacak. Muhalefetteki insanların hepsinin yaşamı bitmiş olacak. Sadece AK Parti olacak. Küçücük MHP, yani kuş beyinli Devlet Bahçeli’yi yanına alarak zannediyor ki ‘Ben 2019 seçimlerinde başkan olacağım.’ Biz seni başkan yaptırmayacağız. Sen başkan olamayacaksın, biz bu işin peşini bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

“Bu çok büyük bir terbiyesizliktir”

CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım’ın bu sözlerine MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün sert bir cevap verdi.

Hüseyin Özgün, Yıldırım’ın haddini aşan ifadeler kullandığını ve özür dilemesi gerektiğini kaydederek, “Cumhuriyet Halk Partisinin özde değil sözde İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’yi hakaret içeren cümleler kullanmıştır. Bu çok büyük bir terbiyesizliktir. Haddini aşan bir konuşmadır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak İl Başkanı Mehmet Yıldırım’ı kınıyoruz ve o sarf ettiği çirkin sözleri misli ile kendisine iade ediyoruz.

Mehmet Yıldım’a tavsiyemiz aklını başına alsın, akıllı olsun ve tez zamanda hem ülkücü camiadan hem de Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli’den özür dilesin. Eğer özür dilemezse de Adıyaman’a hiç gelmesin. Ülkücü camia, Milliyetçi Hareket Partisi bu sözün altında kalmaz. Bunun bedelini öder. Bunun bedelini kanunu yollardan öder. Kendisine tavsiyem akıllı olsun. Buradan sağduyulu CHP’li kardeşlerimize de tavsiyemiz, tez ilden bu il başkanını görevden alsınlar. Çünkü Adıyaman huzur kentidir ve ilimizin huzurunu CHP İl Başkanının bozmaya hakkı yoktur. İnsanları kutuplaştırmaya, kamplara ayırmaya hakkı yoktur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.