CHP Aydın İl Yönetimi Örgüt Ziyaretlerine Başladı

CHP Aydın İl Yönetimi Örgüt Ziyaretlerine Başladı

12 Ekim’de yapılan olağanüstü genel kurulda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı seçilen Hikmet Saatçi ‘Teşekkür ile birlikte örgüt ziyaretleri’ kapsamında Efeler İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

CHP Efeler ilçe binasına gelen ve burada Başkan Bayram İnci ve ilçe yöneticileri tarafından ağırlanan CHP Aydın İl Örgütü’nün seçim sonrası yeniden belirlenen yöneticileri ziyaretin ‘Teşekkür ile birlikte örgüt ziyaretleri’ olduğunu aktardı.

“ENERJİMİZİ PARTİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN HARCAMALIYIZ”

Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan CHP Efeler ilçe Başkanı Bayram İnci Efeler ilçe yönetiminin de yeni seçildiğini hatırlatarak, ‘Geçmişte il yönetimi ile sıkıntılı günler yaşadık. Seçilmiş ilçe yönetimini düşürmek için çok çalıştılar. Sonunda başarılı oldular. Yönetimin düştüğünü ilk öğrendiğimde şaka sandım, inanmak istemedim. Sonrası yapılan olağanüstü kongrede CHP delegeleri bizi yeniden seçerek hakkımızı iade etti. Kimse kavgalı eve gitmek istemez. Birbirimizle uğraştığımız enerjiyi partimizin gelişmesi için harcamalıyız. Şimdi yaşananlar geride kaldı. Yeni seçilen il yönetimi ile uyumlu çalışmalar yürütüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde partimizin başarısı için çalışıyoruz” dedi.

“KONGREYE DEĞİL, SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ”

Kongrede uyumlu bir yönetim oluşturduklarını işaret eden İnci, “Kongreye değil, seçimlere hazırlanıyoruz. Yeni seçilen Hikmet Saatçi ve yönetimi bize güç veriyor, destek veriyor. Sayın Saatçi uzun süre ilçe başkanlığı yapmış tecrübeli bir siyasetçidir. Onun deneyimlerinden yararlanacağız” diye konuştu.

“BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ. ÇÜNKÜ”…

Birlik ve beraberlik mesajı veren CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ise, “Kongre sürecinde birlik ve beraberlik söylemiyle yola çıktık. İlçe başkanlarımıza güveniyorum. Birlik ve beraberlikle başarılı olacağız. Başarılı olmak zorundayız çünkü Cumhuriyet tehlikede. Bizi idare edenler Cumhuriyet ile hesaplaşmaya geldiler. Bu nedenle il başkanından sade üyeye kadar çok çalışmak, el birliği ile başarımızı artırmak, partimizi iktidara taşımak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Başkan Saatçi ve yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İnci, yeni seçilen il yönetimine başarı diledi. Desteklerinden dolayı İnci’ye teşekkür eden Başkan Saatçi de ‘Teşekkür ile birlikte örgüt ziyaretleri’ kapsamında ilçe örgütlerini ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.

chp-aydin-il-yonetimi-orgut-ziyaretlerine-basladi.JPG

chp-aydin-il-yonetimi-orgut-ziyaretlerine-basladi-001.JPG

chp-aydin-il-yonetimi-orgut-ziyaretlerine-basladi-002.JPG

chp-aydin-il-yonetimi-orgut-ziyaretlerine-basladi-003.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum