CHP Aydın Örgütü İstifalarla Sarsıldı

CHP Aydın Örgütü İstifalarla Sarsıldı

Aydın CHP örgütü üst üste gelen istifalar ile sarsıldı. Üç yönetim kurulu üyesinin istifalarının ardından yeni istifalar bekleniyor.

AYDIN 24 HABER 

Aydın CHP il yönetiminde çatlak giderek derinleşiyor. Efeler ilçe başkanı Bayran İnci ve yönetiminin görevden alınmasının ardından partide yaşanan gerginlik devam ediyor. İl yönetim kurulu üyesi Işıl Yıldıran’ın ardından Özcan Aksoy ve İhsan Kaya İl Başkanı Barkan Kalınomuz’u suçlayarak partideki görevlerinden istifa etti.

Yaşanan istifaların 20 Temmuz 2014 Pazar günü yapılacak Efeler ilçe kongresi öncesi gerçekleşmesi Başkan Kalınomuz’u sıkıntıya girmesine neden olurken il yönetiminden istifa eden Işıl Yıldıran, Özcan Aksoy ve İhsan Kaya’nın dışında bazı il yöneticilerinin de istifalarının hazır olduğu iddia edildi.

Konu ile ilgili olarak Aydın 24 Haber’e açıklamada bulunan Özcan Aksoy, İl Başkanı Kalınomuz’un parti içi ve yönetim anlayışı, tavrı ve uygulamalarını eleştirdi. Alınan kararların il yönetiminden gizlendiğini savunan Özcan Aksoy, “Efeler ilçe örgütü görevden alınıyor, il yöneticisi olarak haberimiz yok. İl başkanı alınan yönetim yerine yanında stajyer olarak çalışan genç bir avukatı kayyum atattırıyor ondan da haberimiz yok. Alınan kararları ya cep telefonumuza gelen mesajlardan yada başka şahıslardan öğreniyoruz. Bu yönetim anlaşı içinde olanlarla bir arada bulunmam mümkün olmadığı için istifa ettim” dedi.

Halkın CHP'den beklentisinin yükseldiği bu dönemde bizi hiçe sayan bir anlayışla devam etmelerinin partiye bir kazanım sağlamayacağını savunan Özcan Aksoy, “partimizin normal bir üyesi olarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.