CHP Çiğli Bonzaiye Savaş Açtı

CHP Çiğli Bonzai'ye Savaş Açtı

CHP Çiğli İlçe Örgütü son dönemde birçok cana malolan Bonzai'ye karşı savaş açtı. Düzenlenen Halk Forumu'nda uyuşturucunun zararları ve korunma yolları anlatıldı.

- CHP Çiğli İlçe Örgütü son dönemde birçok cana malolan Bonzai'ye karşı savaş açtı. Düzenlenen Halk Forumu'nda uyuşturucunun zararları ve korunma yolları anlatıldı.

Güzeltepe Mahallesi'nde CHP İzmir Uyuşturucu -Bonzai ile Mücadele Grubu ve CHP Çiğli İlçe Başkanlığı “Hasan Ferit Gedik’i anısına bilgilendirme toplantısı, konser ve halk forumu düzenledi. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ülkümen Rodoplu, CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve yönetim kurulu ile CHP Çiğli İlçe Kadın Kolu Başkanı Refika Canarslan Ural’ın katıldığı toplantıya halkın yoğun ilgisi dikkat çekti. “Grup Yel Değirmeni”nin seslendirdiği türküler eşliğinde başlayan etkinlikte uyuşturucunun zararları ile ilgili tıbbi konularda CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Dr. Ülkümen Rodoplu ve Hukuki konularda Av. Nilay Kökkılınç birer sunum yaptığı etkinlikte vatandaşlarda söz alarak uyuşturucunun zararları ve mücadele de yapılması gerekenler ile ilgili görüşlerini paylaştılar.

Etkinlikte yaptığı konuşmada halkın gençliğine ve geleceğine sahip çıkması gerektiğininin altını çizen CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü "Uyuşturucuyla mücadele etmek demek emperyalizmle mücadele etmek demektir çünkü dünya çapında üretimini, dağıtımını onlar organize ediyor. Uyuşturucuyla mücadele etmek demek egemenlerle mücadele etmek demektir çünkü halkı ve gençliği uyutmak için ülke çapında kontrolünü onlar yapıyorlar. Emperyalizme karşıysak, halktan, emekten yana tarafsak kısacası CHP'li isek uyuşturan ve uyutan herşeyle mücadele etmek, halkı bilinçlendirmek ve örgütlemek bizim asli görevimizdir!" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.