CHP Efeler Gençlik Kollarında Sedat Gürbüz Adaylığını Açıkladı

CHP Efeler Gençlik Kollarında Sedat Gürbüz Adaylığını Açıkladı

CHP Gençlik Kolları Efeler İlçe Teşkilatı’nda 13 Aralık’ta yapılan genel kurul öncesi, Sedat Gürbüz adaylığını açıkladı.CHP Efeler Gençlik Kolları Başkan Adayı Sedat Gürbüz, CHP il binasında yaptığı a...

CHP Gençlik Kolları Efeler İlçe Teşkilatı’nda 13 Aralık’ta yapılan genel kurul öncesi, Sedat Gürbüz adaylığını açıkladı.

CHP Efeler Gençlik Kolları Başkan Adayı Sedat Gürbüz, CHP il binasında yaptığı açıklamada; “Çizdiği yoldan, ilke ve inkılaplarından şaşmadan yürümeye ant içtiğim Cumhuriyet’in kurucusu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu 92 yıllık dev çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nin Efeler Gençlik Kolları Başkanlığına Adayım. Ben sadece yaşı genç olanların değil, kendini genç hisseden herkesin temsilcisi olmaya talibim ve unutmayın ki şuan ki büyüklerimizde zamanında gençti.

Bizler gençlerin sadece bayrak asma aracı değil, yönetimlerde söz hakkı olması için varız ve Efeler’den yanan bu meşalenin tüm ülkemize yayılması ümidi ile bu yola çıktık. Adaylık sürecinde desteklerini benden esirgemeyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücü olan genç yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yarışta aday olan diğer yoldaşlarıma başarılar diliyorum. Demokratik ve adil bir seçim olması dileği ile 13 Aralık 2015 tarihinde Şükran Güngör Yıldız Kenter Tiyatro Salonunda gerçekleşecek olan demokrasi şölenimize siz değerli basın emekçilerini ve tüm Cumhuriyet Halk Partilileri bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.