CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Kuşadası’nda

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Kuşadası’nda

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret etti

- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret etti. Tezcan’a ziyaretinde CHP Kuşadası İlçe Örgütü ve çok sayıda partili eşlik etti. Yoğun bir tempoda çalıştıklarının altını çizen Tezcan, “Kuşadası her zamanki gibi yüzümüzü güldürdü. %58’lik oy oranıyla büyük bir başarı elde edildi. Bu herkesin başarısıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarımızı ve ekibinizi kutluyorum. Bu seçimlerde Kuşadası’nda halkımız Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıktı. Bu başarının Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde de devam edeceğinden şüphem yok. Eminim ki önümüzdeki seçimlerde bu oy oranı daha da artacak. Özer Bey’e güvenimiz sonsuz. Yeni görevinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendisini herkesin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

- TEZCAN: “ANKARA’YI KAZANSAYDIK KİMSE OY ORANINI KONUŞMAZDI”

Ziyaretinde Türkiye genelindeki başarıyı değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, “Aslına bakarsanız bu seçimlerde başarısız değildik. 1989 yılında birinci parti olduğumuz dönemde aynı oy oranına sahiptik. Bu oy oranıyla 54 ili almıştık. Eğer bugün 30 bin oyla kaybettiğimiz Ankara’yı kazanmış olsaydık kimse oy oranını konuşmazdı bile” ifadelerini kullandı.

- BELEDİYE’DEN SONRA PARTİ’Yİ DE ZİYARET ETTİ

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret eden Tezcan, bu ziyaretin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü’nü de ziyaret etti. Partiye yapılan ziyarette Tezcan’a, Başkan Kayalı ve CHP Kuşadası Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN KUŞADASI’NDA

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN KUŞADASI’NDA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.