CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan’dan Didim’e Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan’dan Didim’e Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Didim İlçe Teşkilatını ve Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı tebrik ziyaretinde bulundu.

- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Didim İlçe Teşkilatını ve Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı tebrik ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Didim’deki seçimleri CHP’nin kazanmasının ardından CHP Didim İlçe Teşkilatını ve Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı tebrik ziyaretinde bulundu. Parti binasında ziyarette Tezcan’ı İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Meclis üyeleri ile partililer karşıladı.

İlçe binasında partililere seslenen CHP’li Tezcan, “Partimizi ve Belediye Başkanımızı tebrik etmek için geldim. Bütün ilçeleri dolaşıyor ve Belediye Başkanları ve Adayları ile görüşüyoruz. Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kaybeden arkadaşlarımıza da her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Didim her zaman bizim yüzümüzü ağartmıştır, ağartmaya da devam ediyor. Bizim için örgüt en üst plandadır. Didim halkının gerçekleştirmiş olduğu örgütü ve örgütlülüğü çok beğeniyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Burada Belediyeyi kazanmakla iş bitmiyor. Çok büyük sorumluluklarımız ve görevlerimiz var. Aldığımız görevin büyüklüğünü biliyoruz, sorumluluklarımızın farkındayız. Bunun çok çalışacağız ve algımız görevi layıkı ile yapacağız ve güçlenerek büyüyeceğiz. Halkın ve ülkenin hizmetinde olmak yola çıkacağız ve bu yolun hayırlı olduğunu görüyorum. AKP düşüşe geçmiş durumdadır. Son seçimler de bunu gördük. Bütün devlet imkânlarını kullanmasına rağmen son seçimlerde düşüşe engel olamadı. Biz ise yükselişe geçtik. Bize yetmez bu, daha da büyümemiz gerekmektedir. Barışı seven ve halkını kucaklayan bir Cumhurbaşkanı’na ihtiyacımız var. Bunu hep birlikte, yürekten inanıyorum ki gerçekleştireceğiz. Çankaya’ya, Cumhuriyetten gelen, Cumhuriyeti seven bir Cumhurbaşkanı çıkartacağız. Halkın ve ülkenin hizmetinde olmak yola çıkacağız ve bu yolun hayırlı olduğunu görüyorum” diye konuştu.

Tezcan, daha sonra Didim Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret edip yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Biz hep beraber yaptığımız mücadele içerisinde seçimi kazandık. Her vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun. Genel merkezimizin desteğini aldık zor bir seçim oldu; bir takım bölünmeler oldu geçmişi unutup geleceğe bakacağız. Biz devlet kuran bir partiyiz bizim gönlümüz zengin bağrımız açık. Tüm arkadaşlar çağrıda bulunuyorum herkesin bu parti içerisinde yeri vardır gelsinler, dönsünler, parti içinde görev almaya devam etsinler. Bu partiyi daha da yüceltelim. Mücadele yeni başlıyor halkımıza verdiğimiz sözü tutmak zorundayız. Verdiğimiz sözleri görev kabul ediyoruz. Biraz geri kalmış ilçemizi üst seviyeye getirmek için çalışacağız. Halkımızın desteğiyle bunu başaracağız. Herkesten aldığımız güçle ilçemizi daha ileriye götüreceğiz. Mücadelemizde gücümüz artarak devam edecek” dedi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN’DAN DİDİM’E ZİYARET

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEZCAN’DAN DİDİM’E ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.