CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak’tan Didim ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak’tan Didim ziyareti

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ile eşi Av. Yazar Ece Güner Toprak CHP İlçe binasını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Toprak’ın Yazar olan eşi Ece Güner Toprak Altı...

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ile eşi Av. Yazar Ece Güner Toprak CHP İlçe binasını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Toprak’ın Yazar olan eşi Ece Güner Toprak Altınkum Yalı Caddesinde kitaplarını imzaladı.

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Erdoğan Toprak ile eşi Av. Yazar Ece Güner Toprak ile birlikte CHP İlçe binasını ziyaret etti. Toprak ve eşini CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçe yöneticileri ve partililer karşıladı.

İlçe binasında gerçekleşen ziyaretin ardından Av. Yazar Ece Güner Toprak Yalı Caddesinde düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sona eren Yazarlar Festivali standında okurlarıyla buluştu.

İmza töreni öncesinde konuşan Ece Güner Toprak Didim’de olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, emek veren herkese teşekkür etti.

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ise eşinin kitabının Cumhurbaşkanlığı süreci sonrasında çıktığını belirterek, kendisinin de kitabı imzalı şekilde alıp okuyacağını söyledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Didim’in bir kültür ve sanat şehri olduğunu belirterek, ünlü isimleri de ilçede ağırladıklarını söyledi. Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini de kaydeden Atabay, yaşanılan süreçleri hep birlikte aşacaklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Yazar Ece Güner Toprak ilk kitabını eşi Erdoğan Toprak’a imzalayarak verdi ve ardından okurlarıyla bir araya geldi. Başkan Atabay Ece Güner Toprak’a katılımları için teşekkür plaketi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.