CHP Genel Başkan Yardımcısından Çerçioğlu’na fırça!

CHP Genel Başkan Yardımcısından Çerçioğlu’na fırça!

Geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun makam odasında gerçekleşen kritik toplantının detayları ortaya çıktı. Toplantıya katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal’ın Çerçioğlu’na tepki verdiği öğrenildi.

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun makamında kritik gerçekleşen toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, eski milletvekili ve Efeler Belediye Başkan aday adayı Fatih Atay, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Meclis üyesi ve Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Evrim Karakoz, Çerçioğlu’nun anket işlerini yürüten BUPAR Araştırma şirketi sahibi Erdal Akaltun ve bir süre önce CHP’den ihraç edilen belediye çalışanı Fatih Akkentli katılmış ve Aydın 24 Haber “Aydın BŞB’de 'kritik' toplantı” başlıklı haberle okurlarına duyurduğu toplantının detayları ortaya çıktı.

orhan-saribal.jpgEdinilen bilgiye göre, Muğla’daki ‘tarım’ konulu bir programa katılmak üzere Ankara’dan yola çıkan Tarım Politikaları ve Tarım Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Aydın’dan geçerken Başkan Çerçioğlu’na ziyaret etmek istediğini bildirir. Çerçioğlu ziyaret bilgisini alır almaz diğer toplantıya katılanlara haber vererek hazır bulunmalarını ister.

Toplantıya katılanlar arasında Efeler Belediye Başkan aday adayı Fatih Atay ve Kuşadası Belediye Başkan aday adayı Evrim Karakoz'un da olduğunu öğrenince duruma tepki gösteren Sarıbal’ın; “Benim gündemimde belediye başkan adaylığı yok. Ziyaretimde bu işleri karıştırmayalım. Biz size ziyarete geldik, siz aday adaylarını toplamışsınız” diyerek fırça attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.