CHP İl Başkanı Ali Engin’den Pekdaş’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

CHP İl Başkanı Ali Engin’den Pekdaş’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Başkanı Ali Engin, Pekdaş’a tüm projelerinde destek olacaklarını iletirken, Başkan Pekdaş da görev süresinde yerel ve merkezi hükümetle ortak çalışacaklarını ve bu belediyecilik anlayışının İzmirliye borçları olduklarını ifade etti.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret ederek tebriklerini ve başarı dileklerini ileten İl Başkanı Ali Engin, “Görevinizi partilerimizin ilkesi doğrultusunda yapacağınıza inanıyoruz. Bunu yaptığınız mücadeleniz boyunca da gördük. Başkanımız sadece bir belediye başkanı olmayacak, özgürlük savunucusu, kadın haklarının savunucusu, çevre dostu bir başkan olacak. Hep beraber Pekdaş’a her zaman alt yapı, sosyal projeler, toplum kesimleri arasındaki eğitim ve projeler geliştirme noktasında destek olacağız. Belediye başkanları toplumun her kesimine hizmet eder. Belediye ile parti örgütleri farklıdır ve biz işimizi, belediye başkanlarını işini yapacak. Dayanışma içinde belediye icraatlarını halka anlatmada her zaman başkanımıza destek olacağız. Zorlu bir kampanya geçirdik ama artık geride kaldı. Şimdi geleceğe bakma, yeni şeyler söyleme zamanı, kesinlikle geri dönmeyeceğiz” diye konuştu.

Başkan Engin belediye hizmetlerini götürmekte toplumun en zayıf kesimlerinden başlayacaklarını da aktararak, iktidar partisinin bu konuda eksiklikleri olduğunu ve bu yüzden CHP’de önceliğin mağdur kesimlere belediyenin şefkatli elini uzatmak olduğunu dile getirdi.

“HEM YEREL HEM MERKEZİ YÖNETİMLE ÇALIŞACAĞIZ”

İl Başkanı Ali Engin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Sema Pekdaş ise hem yerel yönetim hem de merkez yönetimle ortak çalışma sorumluluğu içinde hareket edeceğini ileten Pekdaş, “Demokrasilerde hukuk devletleri bir arada çalışmak zorundadır. Bir arada çalışarak ortak iş kültürü geliştirmek hedefimiz. Elbette ‘Biz tek başına bunu yaparız’ diyeceğimiz işler var. Ancak farklı kamu kurumlarıyla yapmamız gereken de birçok işler var. Biz bu şehirde bütüncül bir politika ile hareket ederek, sorumluluk ve görev alanımızda diğer kurumlarla ortak iş yapmak zorundayız. Hem büyükşehirle hem de merkezi yönetimle ortak çalışma içerisinde olacağız. Bunun için de kamu kaynaklarını israf etmeden çabalayarak, sorumluluk göstereceğim. Bir arada yaşıyorsak bir arada çalışmak gerekiyor. Bu İzmirliye olan borcumuz ve görevimizdir” dedi.

CHP’li olmaktan onur duyduğunu ve CHP’de olmanın sorumluluğunun ağır olduğunu ifade eden Pekdaş, “Her zaman görülen eksiklikleri iletmenize ihtiyacımız var. Sıkı bir takipçimiz olmanızı istiyoruz. CHP’nin belediyecilik anlayışına sahip çıkmak bizim sorumluluğumuz. Konak’ta gezen alışveriş yapan, İzmir’e gelen herkese hizmet etme zorunluluğumuz var. Bunu kimseyi ötekileştirmeden yerine getirecek olan bizleriz. Bu sorumlulukla belediyecilik hizmetimizi yürüteceğiz” dedi.

CHP İL BAŞKANI ALİ ENGİN’DEN PEKDAŞ’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

CHP İL BAŞKANI ALİ ENGİN’DEN PEKDAŞ’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.