CHP İl Başkanının Fitresi Başbakan’a

CHP İl Başkanının Fitresi Başbakan’a

AK Parti Muğla İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için seçim çalışmalarında kullanılmak üzere başlatılan yardım çağrısına CHP’liler de gitti. CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Başbakanımızın bu zor durumunda böylesine

- AK Parti Muğla İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için seçim çalışmalarında kullanılmak üzere başlatılan yardım çağrısına CHP’liler de gitti. CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Başbakanımızın bu zor durumunda böylesine hayırlı mübarek bir günde kayıtsız kalamazdık. Ben de Başbakanımızın belirtilen hesap numarasına 10 TL fitremi yatırdım” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından gönderilen mesajda “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek için 25.07.2014 Cuma günü saat 15.00’de parti üyelerimiz ve tüm gönüllülerimizi Ziraat bankalarındaki ilgili hesaplara bağış yapmak üzere bekliyoruz” denildi. Mesajlardan biri CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün telefonuna gönderildi. CHP İl Başkanı CHP antetli kağıda İl Başkanı imzası ile tüm ilçe başkanlıklarına ve Türkiye genelindeki İl Başkanlıklarına faks geçildi. CHP İl başkanı imzası ile gönderilen yazıda, şöyle denildi: “AK Parti İl başkanlığı tarafından halkımıza gönderilen mesajda Sayın Başbakanımız için bağış yapılması isteniyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu mesaj beni çok duygulandırdı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok zor şartlar altında propaganda çalışmalarını yapmakta olup, bu mübarek ayda halkımızı fitre ve zekâtlarını AKP tarafından belirlenen banka hesaplarına yatırmalarını önemle rica ediyorum.”

CHP İl Başkanı, bankaya giderek cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın banka hesabına 10 TL fitresini yatırdı.

CHP İL BAŞKANININ FİTRESİ BAŞBAKAN’A

CHP İL BAŞKANININ FİTRESİ BAŞBAKAN’A

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.