CHP-İYİ Parti ittifakındaki rahatsızlıklarını dile getirdiler

CHP-İYİ Parti ittifakındaki rahatsızlıklarını dile getirdiler

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı’yla birlikte Ankara’ya giden İYİ Parti heyeti, partilerinin TBMM’deki grup toplantısına katıldı, Genel Başkan Meral Akşener’le görüşerek, CHP-İYİ Parti ittifakındaki rahatsızlıklarını dile getirdi.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve kurucu il başkanı Recep Taner’in de aralarında bulunduğu heyet, CHP’nin oldubittiye getirerek açıkladığı Efeler belediye başkan adaylığı konusundaki rahatsızlıklarını dile getirdi. Genel Başkan Meral Akşener’le görüşen İYİ Parti Aydın heyeti, Efeler ilçesinin CHP’ye değil, kendilerine bırakılmasını istedi. Görüşmede İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas da hazır bulundu.

Gerekirse Aydın’ın 17 ilçesinde aday çıkarabileceklerini kaydeden İYİ Parti’nin muhtemel adayı Recep Taner, “İYİ PARTİ Genel Merkezini ziyaret ederek yapılmaya çalışılan oldubittilerden rahatsızlığımızı dile getirdik. Bu hafta İYİ şeyler olacak. Bizi izlemeye devam edin...” dedi.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni ve köşe yazarı Servet Töz İYİ Parti’deki bu rahatsızlığı gündeme getirmiş, “CHP-İYİ Parti ittifakında Efeler ve Nazilli tartışması” başlıklı yazısıyla okurlarına duyurmuştu. Yazarımızın yazısı için LÜTFEN TIKLAYINIZ

resim-2-038.jpgresim-3-027.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum