CHP İzmir İl Başkanı Ali Enginden Veda

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'den Veda

İzmir'de, 2012 yılında göreve seçilen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ederek veda toplantısı düzenledi.

- İzmir'de, 2012 yılında göreve seçilen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ederek veda toplantısı düzenledi.

Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde yapılan veda buluşmasına milletvekilleri, il yönetimi, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları, bazı sivil toplum örgütleri temsilcileri ve partililer katıldı. Konuşmasına, Menemen’de 84 yıl önce şehit düşen Asteğmen Kubilay’ı ve Malatya olaylarında şehit düşenleri anarak başlayan Engin, il başkanlığı süresince daima yanında olan yol arkadaşlarına ve basın mensuplarına teşekkür etti. Ali Engin, iki buçuk yıl birlikte görev yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: "Mutlaka ettiğimiz bir kusurumuz vardır, bundan dolayı üzdüğümüz, kırdığımız, hakkı geçen bütün parti ve arkadaşlarımdan, yoldaşlarımdan af diliyorum, değerli arkadaşlar hakkınızı helal edin. Bugün il başkanı olarak son kez karşınızdayım bu görevin zorluğunu hep hissettim, talip olduğum vekilliğinde ne kadar zor bir görev olduğu bilincindeyim. İl başkanlığı döneminde edindiğim tecrübeleri Ankara’ya aktarmak istiyorum. Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerin sorunlarını Ankara’ya taşınmasını ve takip edilmesini, AK Parti iktidarının İzmir’e şaşı bakmasını engellemek istiyorum. Eğer partim bana görev vermezse hiçbir şekilde partimi küçük düşürmeyeceğim, başka partiye çalışmayacağım, sizlerle birlikte seçim kampanyasının en önünde olacağım, 300-500 oy için başka partiden aday olma girişiminde bulunmayacağım.”

Veda organizasyonu sonunda il yönetimi, Engin’e teşekkür plaketi verdi. Engin, partililer ve belediye başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

CHP İZMİR İL BAŞKANI ALİ ENGİN'DEN VEDA

CHP İZMİR İL BAŞKANI ALİ ENGİN'DEN VEDA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.