CHP İzmirden 30 Ağustosa Alternatif Kutlama

CHP İzmir'den 30 Ağustos'a Alternatif Kutlama

CHP İzmir İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda alternatif kutlama yaptı.

- CHP İzmir İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda alternatif kutlama yaptı.

CHP İzmir İl Başkanlığı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde yapılan resmi törenden sonra alternatif bir çelenk sunma töreni yaptı.

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen alternatif törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray’ın yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile CHP’li milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Ali Engin milli bayramları daha coşkulu bir şekilde kutlayacaklarını dile getirerek, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Mustafa Kemal’in onurlu yurttaşlarıyız. Mustafa Kemal’in yoldaşlarıyız. Bu hep böyle devam edecek. Bunun savunucusu CHP olacak. Biz CHP örgütü olarak, milli bayramlarımızda inadına çelenk koyarak, inadına törenlere katılarak bu milli günlerimizi her geçen gün daha coşkuyla ve heyecanla kutlayacağız” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ise, “Türk milleti vicdan sahibidir, vefalıdır ve Ata'sına bağlı sonsuza kadar sadık bir millettir. Bu milleti, Atatürk ilke ve inkılaplarından koparmaya kimsenin gücü yetmez. Daha nice mücadeleleri bu savaştan örnek alarak yapacağımız sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray ile birlikte İl Başkanı Ali Engin Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

CHP İZMİR'DEN 30 AĞUSTOS'A ALTERNATİF KUTLAMA

CHP İZMİR'DEN 30 AĞUSTOS'A ALTERNATİF KUTLAMA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.