CHP Kulisleri Bu İddiayı Konuşuyor!

CHP Kulisleri Bu İddiayı Konuşuyor!

Olağan kurultayı 6 Kasım’da olan CHP Efeler ilçe örgütünde sular durulmuyor. Her seçimde CHP’nin oylarını artırarak başarıya imza atan ilçe başkanı Bayram İnci’nin karşısına aday çıkarılmasının nedeni belli oldu.

Seçildiğinden beri gerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve gerekse Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile uyumlu çalışmalarıyla tanınan ve başkanlık yaptığı dönemde 4 seçim atlatarak partisinin oylarını artıran CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci’nin karşısına parti yönetim kadrosundan Onur Dinler aday oldu. Onur Dinler’i Başkan Çerçioğlu başta olmak üzere milletvekilleri Bülent Tezcan, Metin Lütfü Baydar ve Aydınspor Başkanı Fatih Atay’ın desteklediği bildirildi.

Başkan Çerçioğlu ile uyumlu çalışma sergilediği halde ilçe başkanı Bayram İnci’nin neden gözden çıkarıldığı ve karşısına AYBA çalışanı Onur Dinler’in aday çıkarılmasının detayları belli oldu.

CHP kulislerinde konuşulan iddiaya göre; arası açık olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı örgüt gücünü ele geçirmek isteyen Başkan Çerçioğlu, ilçe başkanı Bayram İnci’yi gözden çıkardı. 153 il kongre delegesine sahip ilçe örgütünü ele geçirerek 14 büyük kurultay delegesi üzerinde etkili olmaya çalışıyor. 153 ilçe delegesi üzerinde kontrolü elinde tutmak isteyen Çerçioğlu, Onur Dinler’i aday çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum