CHP ve İYİ Partililerin hedefindeki AK Partili Yavuz’a Hüseyin Aksu destek çıktı!

CHP ve İYİ Partililerin hedefindeki AK Partili Yavuz’a Hüseyin Aksu destek çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yönelik eleştirileri nedeniyle CHP ve İYİ Parti örgütlerinin hedefi haline gelen Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz’a Aydın eski belediye başkanı Hüseyin Aksu destek çıktı.

Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 31 Mart Yerel Seçimlerinde algı yönetimi ile seçim kazandığını belirterek, yaptıklarının anne ve hanımefendi kimliğine uygun olmadığını öne sürerek eleştirmişti. Yavuz’un partisinin İncirliova İlçe Teşkilatında yaptığı bu açıklamadan sonra CHP örgütleri harekete geçerek bu defa AK Partili Yavuz’u hedef alan açıklamalarda bulundu. CHP’li yöneticilerin organize bir şekilde başlattığı linç kampanyasına İYİ Partililer de katıldı. İl Başkanı Süleyman Demirci ve bazı ilçe başkanları da Metin Yavuz’u kınayan açıklamalarda bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik cinsiyet söylemlerinde bulunduğu iddiasıyla yine malum kesim tarafından oluşturulan algı ile yeni bir yıpratma operasyonuyla ile karşı karşıya geldiğini söyleyen Milletvekili Yavuz, "Topunuz gelin!" diyerek meydan okudu. CHP ve İYİ Partililerce hedef tahtasına oturtturularak linç edilen Yavuz’a destek Aydın eski belediye başkanı Hüseyin Aksu’dan geldi.

 “Vekil, az söylemiş” diyerek AK Partili Yavuz’a sahip çıkan Aksu, Belediye Başkanı Çerçioğlu’nu kastederek , ‘Kadın’ın ettiği ağza alınmayacak küfürlere muhatap olmuş, tanık en az 15 kişinin kaydı var.. Herkes önce kendi ağzını toplayacak ve ahlak dışı, galiz küfürler etmeyecek. Değil kadına, ayrımcılık olmasın, insana yakışmayanı yapanların söz söyleme hakkı yoktur” dedi.

“İnsanları trollük yapmaya zorlayarak, muhataplarına saldırtmak. Çalışanları adeta tehdit ederek, siyası karşıtlarına saldırtmak ne oluyor” sorusunu yönelten Aksu şunları kaydetti:

“Kimse Kadın kimliğinin arkasına sığınıp, maganda erkeklerden daha kaba davranışlarla toplum önüne çıkmasın. Yeri gelince, anne ve kadın kimliğinden yaralanıp, kendini korumaya almak, yeri gelince “Erkek gibi kadın” dedirtmek için magandalığa ve kabalığa başvurmak; kötü oyunculuktur.

Ben Erkek olarak: bazılarının, kadın olsun erkek olsun; üstlendiği, küfürbaz, tehditkâr, kaba güce başvuran, adam dövdüren, kabalığı meziyet sayan, meydan okumayı dayılık etmeyi marifet zannedenlere karşıyım. Erkek sadece kibar, akıllı, çalışkan, koruyucu olduğu için makbuldür. Kadın da öyle. Önce İnsan olmak lazım. İnsanlık dışına çıkanlar bu Dünyada eninde sonunda, hep cevabını almıştır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.