CHP’den İhsanoğlu’nun Seçim Kampanyasına Destek

CHP’den İhsanoğlu’nun Seçim Kampanyasına Destek

CHP İzmir İl Örgütü, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklemek için banka hesabına para yatırma kampanyası düzenledi. CHP İl Başkanı Ali Engin, İhsanoğlu için bin TL bağışta bulundu.

- CHP İzmir İl Örgütü, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklemek için banka hesabına para yatırma kampanyası düzenledi. CHP İl Başkanı Ali Engin, İhsanoğlu için bin TL bağışta bulundu.

Kampanyaya, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ve partililer katılarak İhsanoğlu için bağışta bulundu. Banka hesabına en fazla 9 bin TL yatırılabileceğini kaydeden CHP İl Başkanı Ali Engin’in İhsanoğlu’nun kampanyasına destek amaçlı bin TL bağışta bulunduğu görüldü. AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın İhsanoğlu için söylediği ‘Güzel bir insan, iyi bir insan da biz camiye hoca seçmiyoruz’ açıklamasını da değerlendiren il başkanı Engin, “76 milyon insan bizim için ne kadar değerliyse cami imamları da değerli. Ben bunun saygı sınırlarını zorladığına inanıyorum. Cami imamlarımıza saygısızlık olduğuna inanıyorum. Unutmasınlar ki, bu ülkenin kurtuluşunda ilk mecliste birçok din adamımız vardı. Bizim için cami imamı da, mühendis de, doktor da bir. Herhalde yavaş yavaş ilk desteğini almak istedikleri gömleği çıkardıkları buradan belli. Bütün dostlarını sattıkları gibi cami imamlarını da sattılar. Öyle görünüyor” diye konuştu.

“BU MÜCADELEDE KATKISI OLANLAR, DEMOKRASİ TARİHİMİZDE UNUTULMAYACAKLAR”

AK Parti’nin ‘Erdoğan varsa biz de varız’ sloganı ile kampanyaya destek vermelerini de değerlendiren Engin, “Erdoğan varsa evet onlar da var doğru ama biri yoksa biz yine olacağız. Türkiye Cumhuriyeti olmaya devam edecek. Erdoğan olmadı diye bence Türkiye kazanacak. 76 milyon varsa, Misak-ı Milli çıkarları varsa biz varız” dedi. Seçim kampanyası süresinin çok kısa olduğunu, bütçeden adaylara aktarılacak imkanının da olmadığını ifade eden Engin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İhsanoğlu’nun kampanyasına destek için İzmirliler olarak destek verebilmek için buradayız. İzmirliler, bütçesi doğrultusunda demokrasiye, hukuka, özgürlüğe, Türkiye’nin onarılmasına katkıda bulunacaklar. Bu mücadelede katkısı olanlar, demokrasi tarihimizde unutulmayacaktır. Önemli bir miktar toplanacağına inanıyorum. Bağışın üst sınırı 9 bin lira. 9 bin TL’den fazla yatırmayalım.”

CHP’DEN İHSANOĞLU’NUN SEÇİM KAMPANYASINA DESTEK

CHP’DEN İHSANOĞLU’NUN SEÇİM KAMPANYASINA DESTEK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.