CHPden Yeni Yolsuzluk Pankartı

CHP'den Yeni Yolsuzluk Pankartı

CHP Aydın il binasından indirilen iki pankarttan sonra partililer üçüncü yolsuzluk pankartını astı.

AYDIN 24 HABER

CHP Aydın il binasından mahkeme kararıyla eski dört bakanın maskeli resminin yer aldığı yolsuzluk ve rüşvet pankartı mahkeme kararıyla indirildi. Polis, pankartla parti binasından ayrıldıktan sonra bu kez de binaya 17-25 Aralık’ta yolsuzluk ve rüşvetle anılan 4 eski bakan ile birlikte Bilal Erdoğan’ın da maskeli resminin yer aldığı “Çekin ellerinizi bu halkın üzerinden” yazılı pankart asıldı. 

Polis, CHP Aydın İl Başkanlığı'nın bulunduğu binaya asılan Bilal Erdoğan'ın da eklendiği ikinci 17 Aralık pankartının da indirilmesini istedi. Parti yöneticileri mahkeme kararı olmadan indirmeyeceklerini söyleyince polis vinç yardımıyla pankartı indirdi. Partililer bu sefer üzerinde ayakkabı kutusunda ABD doları, para sayma makinesi, para kasası resimlerinin bulunduğu ve üzerinde “Halk yolsuzluğa sessiz kalmayacak” yazılı yeni bir pankart astı.

17-25 Aralık yolsuzluğunu ve rüşvetini unutturmayacaklarını belirten belirten CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, "Biz bu konuda haklı olduğumuzu biliyoruz. Onlar unutturmak istedikçe biz unutturmayacağız” dedi.

chpden-yeni-yolsuzluk-pankarti-(1).jpg

chpden-yeni-yolsuzluk-pankarti-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.