CHP’li Akoğlu Milletvekili Gibi Karşılandı

CHP’li Akoğlu Milletvekili Gibi Karşılandı

CHP Aydın Milletvekili aday adayı Ali Ulvi Akoğlu, 10 yıl belediye başkanlığı yaptığı Kuyucak’ta milletvekili gibi karşılandı. Akoğlu, ilk mesajında "örgüt" vurgusu yaptı.

CHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a milletvekilliği aday adaylığı başvuru dosyasını teslim eden CHP Aydın Milletvekili aday adayı Ali Ulvi Akoğlu, 10 yıl belediye başkanlığı yaptığı Kuyucak’ta milletvekili gibi karşılandı.

CHP Kuyucak İlçe Başkanı Muzaffer Fikri Sevgi ve çok sayıda partili tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Akoğlu, kendisini örgüt mensuplarına emanet ettiğini ve verecekleri karara saygılı olacağını söyledi. Örgüt mensuplarına güvendiğini kaydeden Akoğlu, “Kendilerine her zaman yardımcı olacağıma, örgütümle iç içe çalışacağıma söz verdim. Bu sözü tutacağıma örgütümüz çok iyi bilir” dedi.

Ön seçimden çok iyi bir sonuçla çıkacağına inandığını ifade eden Akoğlu, “Örgütün tozunu yutmuş biri olarak, CHP örgütüne güveniyorum” diyerek 29 Mart’ta yapılacak ön seçim için iddiasını ortaya koydu.

chp’li-akoglu-milletvekili-gibi-karsilandi.jpgchp’li-akoglu-milletvekili-gibi-karsilandi-001.jpgchp’li-akoglu-milletvekili-gibi-karsilandi-002.jpgchp’li-akoglu-milletvekili-gibi-karsilandi-003.jpg

chp’li-akoglu-milletvekili-gibi-karsilandi-004.jpgchp’li-akoglu-milletvekili-gibi-karsilandi-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.