CHP’li Akoğlu’nun Gözü Birincilikte!

CHP’li Akoğlu’nun Gözü Birincilikte!

CHP’den son başvuruyu yapan milletvekili aday adayı Ali Ulvi Akoğlu, örgüt ziyaretlerine devam etti. Akoğlu birincilik için yarıştığını belirterek iddiasını ortaya koydu.

Ali Ulvi Akoğlu, CHP Aydın Milletvekilliği için resmi başvurusunu yaptıktan sonra ziyaretlerini sürdürdü. İlk olarak Efeler CHP İlçe Örgütünü ziyaret eden Akoğlu, Başkan Bayram İnci ve partililer tarafından karşılandı.

Akoğlu’nun Kuyucak’ta 2 dönem belşediye başkanlığı yaptığını hatırlatan CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, “Akoğlu başkanlığı süresince güzel işler yaptı. Ulaşılabilir bir başkan oldu. Milletvekili görevinde de güzel hizmetler yapacağına, parti örgütümüzün sesi olacağına inanıyorum. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

“CHP Aydın Milletvekilliği için son başvuruyu yapan aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Siyasette uzun geçmişi olan bir arkadaşınızım ilçe başkanı olarak başladığım siyasi hayatımda 10 yıl belediye başkanı olarak hizmet ettim. Örgütümüzün desteğiyle partimizin her kademesinde görev almış, tozunu yutmuş bir arkadaşınızım” diye sözlerini sürdüren Akoğlu, “Mecliste örgütümün, Aydınlı hemşerilerimin sözcüsü olma enerjisini kendimde gördüğüm için aday oldum” diyerek yapılacak olan ön seçimde destek istedi.

Önemli olanın CHP’nin başarısı olduğunu kaydeden Akoğlu, “il-ilçe ve belediye başkanları ile uyumlu çalışarak CHP’yi iktidara taşımayacağız. Aydın’da 18 aday adayı var. Tatlı bir rekabet olsun. Birbirimize kenetlenerek il başkanımız Sayın Hikmet Saatçi’nin de dediği gibi hedefimiz en az 5 milletvekili çıkarmak olmalıdır” diye konuştu.

“Bizi birbirimizle kırdırmayın, bizi kucaklaştırın” diyerek sen- ben kavgasından uzak durulmasını isteyen Akoğlu, “18 aday adayımız var. Örgütüm hangi sıraya uygun görürse o sıraya razıyım. Ancak birincilik için yarışıyorum. İlk sıralarda olacağıma inanıyorum. Bunu siz de inanın” sözleriyle iddialı aday olduğunu ortaya koydu.

Akooğlu’na CHP Kuyucak İlçe Başkanı Muzaffer Fikri Sevgi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nuri Canip’de destek verdi.

chp’li-akoglu’nun-gozu-birincilikte!.JPGchp’li-akoglu’nun-gozu-birincilikte!-001.JPGchp’li-akoglu’nun-gozu-birincilikte!-002.JPGchp’li-akoglu’nun-gozu-birincilikte!-003.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.