CHPli Başkandan Kuran Kursuna Anlamlı Jest!

CHP'li Başkan'dan Kur'an Kursu'na Anlamlı Jest!

İzmir'in Menemen İlçesi Belediye Başkanı Tahir Şahin, Kadir Gecesi öncesi, Emiralem Değirmendere Mahallesi Kur’an Kursu’na katılan kadın ve çocukların rahle ihtiyacını karşılamanın mutluluğunu yaşadı.

- İzmir'in Menemen İlçesi Belediye Başkanı Tahir Şahin, Kadir Gecesi öncesi, Emiralem Değirmendere Mahallesi Kur’an Kursu’na katılan kadın ve çocukların rahle ihtiyacını karşılamanın mutluluğunu yaşadı. Yeterli rahle olmadığından uzun süre Kur'an-ı Kerimi sabit bir şekilde elinde tutmak zorunda kalan kursiyerler, dersleri ve mukabeleyi daha dikkatli takip edebilme imkanına kavuştu.

Emiralem Değirmendere Camii’nde yeterli rahle bulunmadığından, kursiyerlerin Kur’an-ı Kerim’i dizine koyarak yada elinde tutarak okumak zorunda kaldığını MHP’li Belediye Meclis Üyesi Tanzer Sucu’dan öğrenen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin idrak edildiği günde Kur’an Kursuna giden hemşehrilerine ihtiyaç duydukları rahleleri dağıttı.

Kur’an Kurslarına katılan 170 kadar kadın ve çocuğun rahle ihtiyacını karşılayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, rahleleri kursiyerlere bizzat kendisi teslim etti. Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gördüğünü ifade eden Başkan Şahin, “Bugün burada size rahleleri takdim ederken Yüce Rabbimize hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Mübarek Kadir Gecesi gününde bunu yaşamak bize nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fikir babası Tanzer Sucu’ya ise özel bir teşekkür ediyorum” dedi.

İlk olarak çocuklara rahlelerini teslim eden Başkan Şahin; “Bu rahlelerde çocuklarımız İslamiyetin gereklerini, Kur’an-ı Kerim’i okuyup öğrenecekler. Çocuklarımız bu duyguyla yetişecek. Allah onlara her zaman Allah sevgisi yaşatmayı nasip etsin. İçinde Allah sevgisi ve korkusu olmayan insanın hiç kimseye hayrı olmaz” diyerek, hemşehrilerinin ve tüm İslam Alemi'nin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Emiralem’de yaşayan MHP’li Belediye Meclis Üyesi Tanzer Sucu, hemşehrilerinin Kuran-ı Kerim’i iyi ve rahat bir şekilde okumalarını sağladığı için Başkan Tahir Şahin’e teşekkürlerini sundu. Emiralem Değirmendere Camii İmamı Sami Yıldız da Başkan Şahin’e kursiyerler adına teşekkür etti.

Kur’an Kursu eğitmeni Zeynep Arı’nın ‘projeksiyon cihazı’ talebini titizlikle değerlendiren Başkan Şahin, bu konuya da sıcak baktığını ve Menemen’deki tüm Kur’an Kursları’nın projeksiyon cihazı ihtiyacını karşılamaya çalışacaklarını ifade ederek; “İnşallah Kur’an Kurslarına katılan hemşerilerimizin rahle ihtiyacını karşıladığımız gibi, tüm Kur’an Kursları’nın projeksiyon ihtiyacını da karşılamak bizlere nasip olur” diye konuştu.

CHPLİ BAŞKAN'DAN KUR'AN KURSU'NA ANLAMLI JEST!

CHPLİ BAŞKAN'DAN KUR'AN KURSU'NA ANLAMLI JEST!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.