CHP’li başkandan MHP’lileri kızdıracak paylaşım

CHP’li başkandan MHP’lileri kızdıracak paylaşım

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Ayşe Özdemir’in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım MHP’lileri kızdırdı. Özdemir, MHP’lilere “o bıyıktan Cemil İpekçi’de de var” diye seslendi.

ayse-ozdemir-(2)-001.jpgCHP’li Ayşe Özdemir’in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, MHP’lilerin tepkisine yol açtı. Kendisine ait Facebook hesabında “bi karış bıyıkla ortalarda ben MHP’liyim diye gezip AKP’ye oy verenlere söyleyin o bıyıktan Cemil İpekçi’de de var” şeklinde paylaşımda bulunan Ayşe Özdemir MHP’lileri kızdırdı.

Bilindiği gibi cinsel tercihleri hakkında konuşan modacı Cemik İpekçi: “Türkiye’de eşcinseller bunu açık bir şekilde yaşasa da bu konuda sizin gibi açık bir şekilde neden konuşamıyor?” sorusuna “Hayatım konuşmasalar bile onlar yine ortada. Görünürler. Bir de hiç görünmeyen, çok yüksek makamlarda, çok zengin olup evli ve dört çocuk yapmış olanları var. Allah vermeye, o konuda bir ağzımızı açsak zaten Türkiye karışır” şeklinde cevap vermiş, 'muhafazakar eşcinselim' şeklindeki açıklamasıyla dikkat çekmişti.

ayse-ozdemir.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum