CHP’li Baydar; İktidar Milletvekili Olmak İstiyorum

CHP’li Baydar; "İktidar Milletvekili Olmak İstiyorum"

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, ziyaret ettiği CHP İl Teşkilatı’nda kadın kolları üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

- CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, ziyaret ettiği CHP İl Teşkilatı’nda kadın kolları üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Aydın’da gerçekleştirdiği ziyaretlerini CHP İl Teşkilatıyla sürdürdü. CHP Kadın Kolları İl Başkanı Saadet Kavasgil ve İl Sekreteri Haluk Uysal tarafından karşılanan Baydar, kadın kolları üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Partili kadınları seçimlerde gösterdikleri gayretten ötürü tek tek kutlayan Baydar, kadın kolları üyeleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

Yerel seçimlerin değerlendirmesini yapan Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, CHP’nin Aydın ve ülke genelinde önemli bir oy artışı yakaladığını söyledi. Bu nedenle teşkilat ve seçilen başkanları kutlamak için ziyaretlerde bulunduğunu belirten Baydar, “CHP, Türkiye’de önemli bir misyonu yerine getiriyor. CHP’nin bir mensubu olduğumuz için ne kadar kıvanç duysak ve gurur duysal azdır. Seçimin ardından seçilen tüm başkanlarımızı makamlarında ziyaret ederek tebrik ediyorum. CHP, oylarını dikkat çeken bir oranda artırdı ama bu yeterli değil. Aydın’da elimizdeki 4 belediyeyi kaybettik, buna karşılık Sultanhisar’ı kazandık. Türkiye genelinde oylarımızı yüzde 50-60’lara ve Aydın’da ise 18 belediyenin tamamını kazanmak için mücadelemizi sürdürmeliyiz. Ben bu seçimde kapı kapı dolaşan başta kadın kollarımız olmak üzere il ve tüm ilçe teşkilatlarımızı kutluyorum” dedi.

“İKTİDAR MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYORUM”

Yerel seçimlerden ders çıkartılması ve sonuçların iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Baydar, “Yerel seçim geride kaldı ancak, önümüzde yeni bir seçim takvimi var. 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin 1’inci aşması, 25 Ağustos’ta 2’inci aşaması ve 07 Haziran’da ise Milletvekilliği Genel Seçimleri var. Seçimlere hem Aydın’da hem de Türkiye genelinde en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Seçimlerden büyük bir zaferle çıkarak 07 Haziran’da iktidar olmalıyız. Sadece yerel yönetimlerin imkanlarıyla değil; iktidarın da gücünü arkamıza alarak sosyal belediyeciliğin nasıl yapılabileceğini göstermeliyiz. Ben artık muhalefet milletvekili olmak istemiyorum. Ben iktidar milletvekili olmak istiyorum. Bence artık AKP’nin gitme zamanı geldi. Türk insanının rahata kavuşabilmesi için el birliği içinde çalışıp bunları göndermeliyiz” şeklinde konuştu.

CHP’Lİ BAYDAR’DAN AYDIN İL TEŞKİLATINA ZİYARET

CHP’Lİ BAYDAR’DAN AYDIN İL TEŞKİLATINA ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.