CHP’li Baydar, “MİT Yeniği” Arıyor

CHP’li Baydar, “MİT Yeniği” Arıyor

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, elektirik kesintisi ile İstanbul Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olduğu rehine eyleminde “MİT yeniği” aradı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, dün tüm yurtta yaşanan elektrik kesintisi ile İstanbul adliyesinde İstanbul Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olduğu rehine eylemiyle ilgili ilginç bir değerlendirmede bulundu. Baydar, sosyal paylaşım sitesi Facebook’daki hesabından “elektrik kesintilerinin ve savcının rehin alınmasının arkasında bir MİT yeniği olmasın” dedi.

CHP’li Baydar’ın Elektrik kesintileri ile İstanbul Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olduğu rehine eylemiyle ilgili “MİT yeniği olmasın” değerlendirmesi çok sayıdaki takipçi tarafından beğeni alırken, bazıları ilginç yorumda bulundu.

İşte o yorumlardan bazıları

Abdullah Bayar: 

Bence çok haklısın vekilim Fuat Avni 11.01.2015 tarihinde yazmıştı MİT DHKP-C’yi yeniden hayata geçiriyor diye üç kez paylaştım facebook’ta engelleniyor.

Mustafa Türkan:

Metin hocam genel seçime hazırlık bugün ki kesilme o gün de kesilecek ve zaten bir arıza vardı denecek izleyelim dediğim yere varacaktır..

Şenol Güldane Pazar: 

Seçim hazırlığı gibi vekilim

Ali Yilmaz: 

Kumpas filozofu oldular her şey beklenir. Bu arada Metin bey tebrikler gurur verici başarınızdan dolayı tebrik ederim.

Nail Ergun:

Fuatavni ocak ayında mitin H.Fidana bağlı DHKP-C içindeki elemanlarını harekete geçireceğini yazdı.

Nail Ergun:

Adaletin devlet eliyle tecelli etmediği yerlerde halk kendi hakkını aramaya başlar. Bu en tehlikeli durumdur. Sanırım 3 kişi de öldürülmüş, sağ kalsalar şüphelenirdim. Öldürülmeleri bile şüphe uyandırıyor.

Hakan Kara:

Nail bey DHKP-C H. Fidan’a bağlı değildir bence.

Hüseyin Öztürk:

Yine kedi vakası olabilir mi acaba ?

Boran Sıtacı: 

Hocam bence derin devlet geri döndü AKP’nin derini olarak savcının odasına 3 kişi girdi sonradan 2 kişiye düştü sayı, iste o 3. adam derin devletti bucun icraatı o yaptı ama komiktir ki, bunu bu ülkede kime anlatacaksın.

chp’li-baydar,-“mit-yenigi”-ariyor.jpgchp’li-baydar,-“mit-yenigi”-ariyor-001.jpgchp’li-baydar,-“mit-yenigi”-ariyor-002.jpgchp’li-baydar,-“mit-yenigi”-ariyor-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.