“CHP’li Bayırlı yetkiyi DEM Parti’den mi alıyor?”

“CHP’li Bayırlı yetkiyi DEM Parti’den mi alıyor?”

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendiroğlu, AK Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’a yönelik sözleri nedeniyle CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı’ya sert sözlerle yüklendi. Kendirlioğlu, “Ey Süha Bayırlı sen kim oluyorsun da milletvekilimize eleştirme cüretine sahip oluyorsun, bu yetkiyi ittifak ortağınız DEM Parti’den mi alıyorsun?” dedi.

“YETKİYİ DEM PARTİ’DEN Mİ ALIYORSUN?”

CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı’ya siyasi nezaketi, siyasi hiyerarşiyi öğrenmeye davet eden AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendiroğlu, “Sen kim oluyorsun da TBMM Kit Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ı eleştirme cüretine sahip oluyorsun. Sana bu yetkiyi kim veriyor? Sen bu yetkiyi ittifak ortağınız DEM Parti’den mi alıyorsun? Hadi yürekliysen, samimiysen çık Atatürk kent meydanına örgütünle, teşkilatınla birlikte PKK terör örgütüdür diye bağır, Kahrolsun PKK diye bağır, haykıramazsınız çünkü partiniz DEM’in vesayeti altına girmiş kuyruğunu kaptırmış durumdadır” diye konuştu.

“Saray Tebaası ve Aydın temsilcisi, kadrolu kaybedeni” diye itamda bulunduğunuz kişi milletin iradesiyle Meclis’te milletvekili görevini layıkıyla yürütmekte ve daha da ötesi tarihte görülmemiş bir şekilde üç dönem üst üste KİT Komisyon Başkanlığı görevini yürütmektedir” sözleriyle Mustafa Savaş’a sahip çıkan Kendirlioğlu sözlerinin devamında şunları kaydetti:

“Siz ancak terörü kınıyoruz diyebiliyorsunuz, silik tepkiler veriyorsunuz. 12 eve düşen ateş sizin umurunuzda değil” gibi hadsiz ve acımasız bir söz kullanıyorsunuz. Oysaki her daim Teşkilatımız ve vekillerimizle beraber şehit ailelerimizin yanlarındayız, dertleriyle dertlenip hüzünlerini ortak oluyoruz. Bunun tam aksine Selahattin Demirtaş’a selam gönderen ve yine aynı kişiye demokrasi kahramanı ilan edenlerin kim olduğunu Milletimiz çok iyi biliyor.

DURUŞUMUZ BELLİ

Bizim Milli duruşumuz Kandil’i bitirmek Kuzey Irak problemini ortadan kaldırmak üzere topyekûn bir duruştur. Bizim cebimize girene veya koltuğumuzda kalmakla ilgili bir sorunumuz yok, bizi buraya Milletimiz getirdi. CHP olarak ‘terörü lanetledik’ demek yerine ilk anda samimiyetinizi gösterip bir imza atsaydınız devamında yapılabilecekleri konuşalım deseydiniz de en azından terörle ilgili milli birliğinizi ve samimiyetinizi görseydik. Gelen tepkileri görünce ‘5 bin imza atarım’ demek değildir samimiyet. Şehit cenazesinde gülümsemek değildir acıyı hissetmek, Şehit cenazeleri varken deve güreşi festivali düzenleyip vekillerimiz ve teşkilatımızdan gelen tepkilerden sonra ‘tüm festival eğlence ve programlarımızı erteliyoruz, ancak festivalimizi yapıp bitirmiştik’ demek değildir.

“BAYIRLI KOLTUĞUNDA ŞÜPHE DUYUYOR”

Bizim Tüm Teşkilatımız şehitlerimiz için 17 ilçede lokma hayrı, Kur’an ve hatim dua programlarıyla şehitlerimizi anmak için bir araya gelmiştir. Geldiğimiz noktada kendi iç karışıklılığından çekinerek koltuğundan şüphe duyan Bayırlı, Sayın Mustafa Savaş’a dil uzatmakta hadsiz konuşmalarla açıklama yaptığını zannederek yine samimiyetsiz, Genel Merkezine yaranma planları yapmaktadır. Biz kendisine kendi iç çekişmelerinde başarılar diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.