CHP’li Bayram İnci’den yeni yıl mesajı

CHP’li Bayram İnci’den yeni yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Bayram İnci, yeni yıl dolayısıyla bir videolu mesaj yayımladı. İnci mesajında, “Sağlıkla, refahla, mutlulukla geçireceğimiz, iyi ve güzel anılar biriktirebileceğimiz, savaşlardan kavgalardan kötülüklerden uzak yeni bir yıl diliyorum” dedi.

CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Bayram İnci, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

2023 YILINDA YAŞANANLAR

Çeşitli hastalıkların, savaşların, şiddetin ve kaosun, peşimizi bırakmadığı, yaşanan ekonomik sıkıntıların hepimizi bir önceki yıla göre yoksullaştırdığı, çocuğa, kadına, hayvana, doğaya istismarların yakamızı bırakmadığı, başta deprem olmak üzere doğal afetlerin hepimizi derinden sarstığı, benzeri nice olaylarla zorlandığımız bir yıl oldu.

2024 YILINA DAİR DİLEKLER

Elbette güzel olaylar da olmuştur. Ancak olumsuzluklar, yoğun kötü haberler art arda gelince maalesef yaşamın tadı tuzu kalmıyor. Ama asla umutsuz olmayacağız. Çünkü biliyoruz ki her yeni yıl yeni umut ve yeni heyecan demektir. Yeni bir yıla yenilenmiş, tazelenmiş şekilde coşkuyla girmek istiyoruz.

Zira bin bir zorluk, emek ve mücadeleyle kurulan, bize büyük Önder Atatürk’ün, silah ve mücadele arkadaşlarının yanı sıra yüzünü aydınlığa, uygarlığa, hürriyete dönmüş kalkınma için büyük mücadele veren, genç Türkiye’nin duyarlı vatandaşlarının emaneti olan cumhuriyetimizin, aradan geçen koca bir asır sonrasında parlayarak büyümesini, 100. yılda demokrasinin, laikliğin, adaletin ve cumhuriyetimizin tüm kazanımlarının gerçek anlamlarını bulabilmesini yürekten diliyorum.

Bu doğrultuda; sağlıkla, refahla, mutlulukla geçireceğimiz, iyi ve güzel anılar biriktirebileceğimiz, savaşlardan kavgalardan kötülüklerden uzak yeni bir yıl diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum