CHP’li belediyenin yardım rezaletine İYİ Parti’den sert tepki: Yazıklar olsun!

CHP’li belediyenin yardım rezaletine İYİ Parti’den sert tepki: Yazıklar olsun!

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yardım kolilerinin dağıtılması tepki çekti. İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, “Yazıklar olsun” sözleriyle ittifak ortağı CHP’li belediyenin uygulamasını eleştirdi.

Aydın’da yardım rezaleti yaşandı. Sekiz belediye görevlisi erzak paketi götürdükleri yaşlı adama Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun adını söyleyerek paketi teslim ettikleri sırada video ve fotoğraf çektiler.

caglar-celikez-001.jpgSosyal medyada da paylaşıldığı anlaşılan görüntülere tepki gösteren İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Siyasette yeni vizyon yoksulu garibanı kullanıp oy devşirmek. Dinimizde böyle bir şey yok. Genelde ve yerelde ihtiyaç sahiplerini bu şekilde resimleyip kullanmak ayıptır, günahtır. Dinimiz bir elin verdiğini diğer el görmez der. Yazıklar olsun” dedi.

Başkan Çelikez’in yaptığı eleştiriye bazı vatandaşlar destek verdi. Oğuz Cengiz adındaki sosyal medya kullanıcısı, “Oy için bunu yapıyorsan, din ve insan vicdanını politika malzemesi yapıyorsan çok aciz ve çok kötü durumdasınız demektir. Allah korkusu da kalmamış bunlarda başkanım” diyerek Aydın Büyükşehir Belediyesinin erzak dağıtımına tepki gösterdiği görüldü.

caglar-celikez-002.jpg

r-1-045.jpgr-2-037.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum