CHP’li Budak: “Süregelen Durum Bugünkü Durum Değil"

CHP’li Budak: “Süregelen Durum Bugünkü Durum Değil"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, AK Parti’de yaşananlarla ilgili olarak, “Süregelen durum bugünkü durum değil. Bu 7 Haziran’dan beri Türkiye çok büyük bir kaosun i...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, AK Parti’de yaşananlarla ilgili olarak, “Süregelen durum bugünkü durum değil. Bu 7 Haziran’dan beri Türkiye çok büyük bir kaosun içinde yuvarlanıyor” dedi.

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Budak, Türkiye’nin elim bir krizden geçtiğini öne sürerek, Türkiye’nin siyasi, ekonomik açıdan en büyük krizi yaşadığını savundu. Turizmin doğrudan gelir getiren bir faaliyet olduğunu kaydeden Budak, gıda, deri, sektörlerini etkilediğini vurgulayarak, “Özellikle siyasi kriz, ekonomik istikrarı yok etmiş durumda. Bugün yaşanan hükümet krizi algısında son derece yüksek tek adam iktidarına yürüyen AKP’yi görüyoruz. Tek adam devleti noktasına gelmiş bir yapıdan bahsediyoruz” diye konuştu.

AK Parti’nin kongre sürecine ilişkin olarak Budak, “Süregelen durum bugünkü durum değil. Bu 7 Haziran’dan beri Türkiye çok büyük bir kaosun içinde yuvarlanıyor. 7 Haziran’dan sonra ne oldu da ülke bu kadar büyük kaosun içine sürüklendi, 500’ün üzerinde şehit geldi. Bunların bir sebebi var; Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.