CHP’li Bülbül’den Kalınomuz’a Tokat Gibi Yanıt!

CHP’li Bülbül’den Kalınomuz’a Tokat Gibi Yanıt!

İstifacı il yönetim kurulu üyelerini fareye benzeten CHP Aydın devrik İl Başkanı Barkan Kalınomuz’a yanıt Süleyman Bülbül’den geldi. Bülbül, “Derebeyi!” yakıştırması yaptığı Kalınomuz’a “Edep, edepsizlerin edepsizliğine sabretmektir” dedi.

AYDIN 24 HABER

“Batan bir gemiyi önce fareler terk eder” diyerek yönetim kurulu üyelerini fareye benzeten CHP’nin “devrik İl Başkanı” Barkan Kalınomuz’a istifacılardan yanıt gecikmedi. İsim vermeden Kalıomuz’u sert bir dille eleştiren CHP Aydın Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve CHP Aydın İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Avukat Süleyman Bülbül, “Derebeyi!” yakıştırması yaptığı Kalınomuz’a Mevlana’ın bir sözünü hatırlatarak, “Edep, edepsizlerin edepsizliğine sabretmektir” dedi.

Kalınomuz’un, “Süleyman Bülbül gibi milletvekili gibi siyasi vaatlere kanarak elma şekeri yalayan çocuklar gibi istifa etti” şeklindeki sözlerine de yanıt veren Bülbül, “Birileri gibi aynada kendi yüzüne bakamayacak ve doğruyu söylemeyecek kadar iftiracı olacağıma , ‘elma şekeri yalayan çocuğun saflığı ve temizliğinde’ olurum” diye karşılık verdi. Bülbül açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

‘EDEP, EDEPSİZLERİN EDEPSİZLİĞİNE SABRETMEKTİR’ 

“Mevlana derki; ‘Edep, edepsizlerin edepsizliğine sabretmektir.’ Saldır saldırabildiğin kadar Derebeyi! devrik il başkanı.. Kimin siyasi hesaplar uğruna herkesi kullandığını bilmeyen kaldı mı koca Aydın’da? Bizler susuyoruz. Susuyoruz çünkü parti terbiyemiz ve edebi bunu gerektiriyor. Siyasetle uğraşıyorsan önce bir aynaya bakacaksan eleştiri yapmadan önce ve özeleştiri vereceksin örgütüne. 

"HIRSI AKLINI BİTİRMİŞ"

Elime aldım sazı, çağırdım basını mağdurum da mağdurum edebiyatı ile olmuyor politika. Basiretsizliğin yüzünden Kaptan olamadığın gemide; önceleri yapılan doğru işleri (parti binası, araç) tek başına sahiplenip o süreçte görev alan yol arkadaşlarına fare diyebilecek kadar hırsı aklını! bitirmiş bir devrik il başkanı.

"PARTİSİNİ TANIMAYAN İL BAŞKANI"

Eleştirdiğin Başkanı, beni Kahvaltıya çağırdı artık bana Başkan değil de Başkanım diyor diye sevindirik olan bir devrik il başkanı. Didim ve Söke'de parti binalarının mülkiyetinin CHP'ye ait olduğunu bilmeyen ve Didim ve Söke'de parti binaları alacaktık diyen ve partiyi dahi tanımayan bir devrik il başkanı.

"ŞAKA GİBİ MESAJ"

Bir gün önce yönetimim düştü, devrildim diyerek şaka gibi mesaj geçen bir gün sonra görevimin başındayım diyen bir devrik il başkanı. Herkesle kavgalı olduğu kadar kendisiyle de kavgalı devrik bir il başkanı..

‘ELMA ŞEKERİ YALAYAN ÇOCUĞUN SAFLIĞI VE TEMİZLİĞİNDE’ OLURUM”

Politika yapıyorsan bir seviyeye sahip olacaksın. Yoksa konuştuğun seviye nedeniyle kimse seni saymaz, önem vermez ve dediklerini dikkate almaz. İşte bu sebeple de senin dediklerini dikkate alan kimse yok. Artık sus! Sus ki daha fazla küçülme örgütün önünde. Son söz.. Birileri gibi aynada kendi yüzüne bakamayacak ve doğruyu söylemeyecek kadar iftiracı olacağıma , ‘elma şekeri yalayan çocuğun saflığı ve temizliğinde’ olurum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum