CHPli Bülent Tezcan, Fethullah Hocayla Görüşecek!

CHP'li Bülent Tezcan, Fethullah Hoca'yla Görüşecek!

CHP’li 6 milletvekilinin TUSKON'un davetlisi olarak ABD'ye gittiği ve burada Fethullah Gülen ile görüşecekleri iddia edildi.

Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Federasyonu (TUSKON), ABD’de düzenlediği bir geziye 6 CHP milletvekilini de götürdü. CHP milletvekillerinin ABD’de düzenlenen toplantıya katıldıktan sonra Fethullah gülen ile görüşeceği iddia edildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Milletvekilleri CHP Dışişleri Komisyonu Üyesi Faik Tunay, Mehmet Ali Susam, Engin Özkoç ve Ali Demirçalı'nın da TUSKON'un davetlisi olarak ABD'ye gittiği ileri sürüldü.

Türk - Amerikan Konvansiyonu adlı oluşumun toplantısında CHP'li Gökhan Günaydın'ın konuşma yapacağı öğrenildi. Söz konusu toplantının Washington'da düzenleneceği belirtildi.

CHP'li milletvekilleri hafta sonu Türkiye'ye dönecek ve ABD izlenimlerini Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaşacak.

Toplantıda Gülen cemaatinin Amerika temsilcilerinin yanı sıra Amerika'nın Ankara eski Büyükelçisi Ross Wilson’ın da konuşmacı olarak yer alacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.