CHP’li Bülent Tezcan’ı belediyelere çökmekle suçladı

CHP’li Bülent Tezcan’ı belediyelere çökmekle suçladı

CHP'de belediye başkan adaylarının belirlenmesi süreci devam ederken, parti içerisindeki derin kavga da iyice görünür oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Eren Erdem sosyal medya hesabı X'te Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve bazı isimleri belediyelere çökmekle suçladı.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Çanakkale Belediye Başkan adayı Muharrem Erkek ve İstanbul Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel’e yönelik zehir zemberek ifadeler kullandı. Bülent Tezcan’ın işaret ederek şu ana kadar 8-10 belediye başkanı belirlediğini öne süren Erdem, Tezcan, Erkek ve Adıgüzel’in fotoğraflarını paylaşarak şunları kaydetti:

“En soldaki, şu ana kadar 8-10 tane Belediye başkanı belirledi. Ortadaki, Çanakkale adayı oldu. Sağdaki Ataşehir adayı oldu. Seçim geceleri partiye kabus yaşatan, seçim sistemlerini çökerten; CHP’nin tüm politikalarını belirleyen bu kişiler, “değişim” adı altında gelip, sistemi ele aldılar. Partiyi 28 Mayıs 2023 gecesine kadar bunlar yönetti! Tüm kararları bu kişiler aldı! Ve şu an partiyi yine, halen bunlar yönetiyor… Değişim? İşte tam olarak mesele buydu… ‘Belediyelere çökmek…’”

eren-erdem.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum