CHP’li İnci 22 Gün Sonra Koltuğu Geri Aldı

CHP’li İnci 22 Gün Sonra Koltuğu Geri Aldı

CHP Efeler İlçe Teşkilatı’nda görevden düşürülen İlçe Başkanı Bayram İnci, 22 gün sonra koltuğu geri aldı.

AYDIN 24 HABER

Bayram İnci başkanlığındaki CHP Efeler İlçe yönetiminin 3 Temmuz 2014 tarihinde görevden düşürülmesinin ardından 20 Temmuz 2014’de tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede ikinci kez göreve seçilen CHP Efeler ilçe yönetimi mazbatasını alarak göreve başladı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bayram İnci'nin başkanlığını yaptığı CHP Efeler İlçe yönetiminden Enver Delioğlan, Aydın Karsu, Oya Yağcı, Lütfiye Girgin Açık, Mehmet Dündar Köse, Emir Yeşilyurt ve Gürsel Güler istifalarını ilçe örgütü yerine il başkanlığına verdi. İl başkanı Barkan Kalınomuz apar topar Ankara’ya giderek durumu parti üst yönetimine bildirdi.

CHP Efeler ilçe örgütünde yaşanan istifaları görüşen partinin MYK ise parti tüzüğünün 42-d maddesine göre yönetimin düştüğüne karar verdi. Kurul, olağanüstü kongreye gitmesi için Özgür Baykal’ın başkanlığında Murat Taşdan, Onur Soner Çakıcı, Serap Kılıç ve Ali Elçi’den oluşan 5 kişilik kayyum atadı.

Bilindiği gibi, CHP Efeler İlçe Teşkilatı olağanüstü genel kurulunda bir süre önce görevden düşürülen Bayram İnci ile Nilüfer Ünüvar yarıştı. 373 delegesi bulunan Efeler İlçe Teşkilatı’nda, 303 oy kullanıldı. 9 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Nilüfer Ünüvar 127 delegenin oyunu alırken,167 delegenin oyunu alan Bayram İnci tekrar CHP Efeler İlçe Başkanı oldu.

YENİ YÖNETİM MAZBATASINI ALDI

CHP’nin yeni yönetimi Efeler İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldı. Mazbatasını almasının ardından açıklamada bulunan CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, “Bizim mücadelemiz parti içi bir mücadele değil, İktidarla mücadeledir. Birlik beraberliği sağlayarak dayanışma içeresinde Türkiye Cumhuriyeti’nin CHP Yönetimine şiddetle ihtiyacı var. Biz bir aileyiz, aile içinde bir seçim yapıldı. Artık önümüze bakıp, öncelikli hedefimiz Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı olması ve daha sonraki seçimlerde CHP’yi iktidar yapmak" dedi.

"KİMSEYLE DERDİMİZ YOK"

İlk hedeflerinin parti içinde bütünleşmeyi sağlayıp hizipciliği bitirmek olduğunu söyleyen İnci, "Hiç kimseyle bir derdimiz yok. Birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Enerjimizi kesinlikle içeriye dönük harcamayı düşünmüyoruz" diye konuştu. 

Mazbatasını aldıktan sonra yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasına geçen Bayram İnci 22 gün aradan sonra koltuğuna oturdu. Kayyum heyetinden Murat Taşdan, Onur Soner Çakıcı ve Serap Kılıç devir teslim töreninde hazır bulundu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Bayram İnci Başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Cavit Arıcı, Nevzat Arslan, Şenay Atile, Alper Tolga Çayırlı, Ali Çelik, Muammer Çiçek, Sadullah Deliktaş, Onur Dinler, Selim Gürgün, Fatma Özge Iladız, Özcan Kaman, Altan Kemerci, Filiz Kurtuluş, Esen Duran Pirepol, Zülfa Süslü ve Nurhayat Yılmazer.

Yedekler ise Mustafa Sancaktar, Baran Sarıkaya, Benan Ezgi Çelik, Münir Omrak, Sadi Güneş, Mestan Avcı, Aslı Günenç, Mehmet Zeybek, Şerafettin Karakuş, İsmail Savran, Fatma Karabulut, Muzaffer Horoz, Özlem Gündoğdu, Neslihan Arıkan, Gülçin Sevinir ve Ayşegül Yağcı.

chp’li-inci-22-gun-sonra-koltugu-geri-aldi-003.JPG

chp’li-inci-22-gun-sonra-koltugu-geri-aldi-004.JPG

chp’li-inci-22-gun-sonra-koltugu-geri-aldi-005.JPG

chp’li-inci-22-gun-sonra-koltugu-geri-aldi-006.JPG

chp’li-inci-22-gun-sonra-koltugu-geri-aldi-007.JPG

chp’li-inci-22-gun-sonra-koltugu-geri-aldi-008.JPG

chp’li-inci-22-gun-sonra-koltugu-geri-aldi-009.JPG

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum