CHP’li İnci, AK Parti’li Erdem’i Komik Buldu

CHP’li İnci, AK Parti’li Erdem’i Komik Buldu

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in " ASKİ’yi arayan muhtarlar azarlanıyor" şeklindeki iddialarına tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in " ASKİ’yi arayan muhtarlar azarlanıyor" şeklindeki iddialarına tepki göstererek " Mehmet Erdem kendinin bile inanmadığı gerçek dışı iddialarla komik duruma düşmektedir. " dedi.

“ERDEM ÇAMUR POLİTİKADAN MEDET UMUYOR”

CHP Efeler ilçe Başkanı Bayram İnci; “İktidar partisi Milletvekili olarak Aydın'ın çevre yolunu yaptıramayan, Kuşadası’nda vatandaşın çektiği çileye kulak tıkayan Mehmet Erdem, bu kez acz içindeki siyasetini muhtarlarımız üzerinden sürdürmek istemektedir.  Hemen her seçimde bel altı siyaseti yaptığı için Aydınlılardan gereken dersi alan Mehmet Erdem’in, hala çamur at izi kalsın politikasından medet umması düşündürücüdür” dedi.

“ERDEM DEDİKODU SİYASETİ YAPIYOR”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’i asılsız, ucuz söylem ve dedikodu ile siyaset yapmakla suçlayan CHP’li İnci şunları kaydetti: “Oturduğu yerden yazlıkçı siyaseti yapan Mehmet Erdem, sırça köşkünden inip vatandaşın arasına girerek sorunlarını, sıkıntılarını dinlemeli, kendi potansiyelince çare üretmeyi çalışmalıdır. Ama Mehmet Erdem’in seçtiği yol dedikodu siyaseti ile vatandaşı yanlış bilgilendirmek, hizmete engel olmak, hatta bunun için Aydın’ın göbeğinde kemik aratmaktır. Mehmet Erdem’in hala şunu anlamamış olması düşündürücüdür. Aydınlı dedikodu yapanı değil, karış karış gezerek memlekete hizmet getireni ödüllendirmektedir. Yenilen pehlivanın güreşe doymadığı gibi, Mehmet Erdem’de asılsız  ucuz söylem ve dedikodu ile siyaset yapmaya azimle devam ediyor.”

İnci sözlerinin sonunda Mehmet Erdem’e “Aydınlı hemşehrilerimiz sizi ibret ve hayretle izlemektedir” hatırlatmasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.