CHPli Kadınlar Dayanışma Kahvaltısında Buluştu

CHP'li Kadınlar Dayanışma Kahvaltısında Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Kadın Kolları tarafından, partili kadınlara dayanışma kahvaltısı verildi. Toplantıya katılan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, kadınlardan CHP iktidarı için çok çalışmalarını istedi.

AYDIN 24 HABER

Aydın’ın merkez Efeler ilçesi CHP Kadın Kolları tarafından etkinliklere devam ediliyor. Kadın Kolları Başkanı Havva Çiçek önderliğinde birlik ve beraberliğin pekişmesi noktasında yapmış olduğu çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, partili kadınlarla kahvaltı vererek dayanışma örneği sergilediler.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun başka bir programda olması nedeniyle katılmadığı Dayanışma kahvaltısına Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, CHP Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Saadet Kavasgil, Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, CHP Efeler Belediye meclis üyeleri Sıdıka Tertemiz Fahlioğulları ve Ufuk Güneş, CHP Efeler kadın kolları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda CHP’li kadın katıldı.

EFELER'IN DAĞI TAŞI BİZLERİ BEKLİYOR

Yemek ile alakalı olarak görüşünü aldığımız, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Çiçek “biz kadın kolları olarak partimiz kadınları ile başlatmış olduğumuz birlikteliğimize verdiğimiz dayanışma kahvaltısı ile devam ediyoruz. Efeler ilçesinin dağı-taşı bizi bekliyor. Çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Katılımları nedeniyle herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AYDIN'IN ÇETE AYŞELERİ

Kadınlara “Kurtuluşta ve kuruluşta Türk askeriyle beraber her zaman erkeğin yanında mücadele etmiş Aydınlık Türkiye’nin kurulmasında Erzurum’da Nene Hatun, Manisa’da Gördesli Makbule, Aydın’da Çete Ayşe olmuş sizleri selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, kadınların CHP’ye verdiği güç verdiğini söyledi. Cumhuriyetin aydınlık yolunda kadınlarla birlikte yeni başarılara imza atacaklarını kaydeden İnci, Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Ey şanlı Türk kadını sen yerlerde sürünmeye değil, gökyüzüne çıkartılmaya layıksın” sözünü hatırlatarak sözlerine son verdi.

CHP İKTİDARI ŞART

Partilerin düşünce birliğine ulaşmış, ortak amaçları hedefleri olan, sevinçlerini ve tasalarını paylaşan topluluk demek olduğunu söyleyen Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “CHP ülkenin kuruluşundan bugünlere kadar gelişinde varolan Türkiye’nin en temel partisidir. Bu varlığımızı sizlerle sürdüreceğiz. Yerel seçimlerde Aydın’da başarı kazandık. Bu başarıda kadınların çok büyük emeği var. Başarı için sizleri ayrı ayrı kutluyorum. Sadece yerelde başarılı olmak yetmiyor. Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları, ülkemizi idare eden siyasi iktidarın ülke içinde ve dışında nasıl bir çıkmaza sürüklediğini hepimiz görüyoruz. Bu kötü gidişe dur demenin bu kötü gidişe bir yön vermenin yine yolu CHP’nin iktidarından geçer. 9 ay sonra genel seçimler var. İktidar olmadığınız sürece ülkenin gidişatına yön verme hakkınız yok. Çok çalışıp CHP’yi iktidara getirmeliyiz” diye konuştu.

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-001.jpg

havva-cicek.jpg

bayram-inci-003.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-002.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-003.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-004.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-005.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-006.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-007.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-008.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-008.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-009.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-010.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-011.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-012.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-013.jpg

chpli-kadinlar-dayanisma-kahvaltisinda-bulustu-014.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.