CHPli Kalınomuz; ‘23 Nisan Eziyet Bayramı Haline Geldi’

CHP'li Kalınomuz; ‘23 Nisan Eziyet Bayramı Haline Geldi’

CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, 23 Nisan törenlerinin Atatürk Kent Meydanı yerine İstasyon Meydanı’na sığdırılmasını eleştirdi. Kalınomuz, 23 Nisan bayramının eziyet bayramı haline geldiğini söyledi.

AYDIN 24 HABER 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın vatandaşa eziyet bayramı haline geldiğini söyledi. Kalınomuz, 35 bin kişi kapasiteli Atatürk Kent Meydanı ve Yer altı Otoparkı projesi seçimden önce açılmasına rağmen 23 Nisan töreninin Atatürk Kent Meydanı dururken İstasyon Meydanı’na sığdırılmasını eleştirdi. 

Bugün kutlanan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı vatandaşa eziyet bayramı haline geldiğini iddia eden Kalınomuz, “Bu bayramların coşkuyla kutlanabilmesi için Aydın Belediyesi tarafından yapılan koskoca bir Atatürk Kent Meydanı dururken eskisi gibi bu coşkuyu İstasyon Meydanına sığdırmak neyin aklıdır” dedi.

23 Nisan gösterilerini göremedikleri için vatandaşların tepki gösterdiğini belirten Kalınomuz, “Devletin ve Kamu Kurumlarının görevi hayatı kolaylaştırmaktır. Herkesin aklına şu soru takılmıştır; Cumhuriyet Halk Partili bir belediye Atatürk Kent Meydanı'nı yaptığı için mi koskoca kent meydanı yok sayılmaya çalışılmaktadır? Modern bir kent meydanı tüm bayramlarımızın kutlanabileceği alan olup, bu bayramın İstasyon Meydanı'nda boğdurulmaya çalışılmasında Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin en ufak bir dahli yoktur” diye konuştu.

Kalınomuz, bayramın Atatürk Kent Meydanı'nda kutlanması fikri, Aydın Valiliği tarafından önemsenmediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum