CHPli Karataş: “Yurtdışından Gelen Seçmenler Gümrüklerde Oy Kullanabilecek”

CHP'li Karataş: “Yurtdışından Gelen Seçmenler Gümrüklerde Oy Kullanabilecek”

CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, seçmen listelerinde adı bulunmayan Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşların 10 Ağustos’a kadar gümrüklerde oy kullanabileceğini belirtti.

- CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, seçmen listelerinde adı bulunmayan Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşların 10 Ağustos’a kadar gümrüklerde oy kullanabileceğini belirtti.

CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Avrupa’da yaşayan Türklerin oy kullanacağı yerlerle ilgili bilgiler verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Avrupa’dan Türkiye’ye tatile gelmiş olanların 27 Temmuz ile 10 Ağustos tarihleri arasında oy kullanabileceğini ifaden eden Karataş “Türkiye’ye tatile gelmiş, yurt dışı seçmen listelerinde adı olan vatandaşlarımız 27 Temmuz ile 10 Ağustos tarihleri arasın gümrüklerde oy kullanabilecek. İlçemiz Didim’e ve Aydın’a en yakın yerler Kuşadası, Bodrum ve İzmir’de bulunuyor. Kuşadası’nda gümrük limanında, Bodrum’da havalimanında yine İzmir’de gümrükte oy kullanabilirler. Bu konuda partililerimiz çevresindeki vatandaşları bu şekilde bildirmelerini rica ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.