CHP’li Kavasgil’den Adaylık İstifası

CHP’li Kavasgil’den Adaylık İstifası

CHP Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Saadet Kavasgil görevinden istifa etti. Kavagil, Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacak.

2010 yılından beri CHP Kadın Kolları Aydın İl başkanlığı görevini yürüten Saadet Kavasgil, Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağı için partideki görevinden istifa etti. Kacasgil, “Milletvekilliği görevine örgütümüzün isteği doğrultusunda aday olma gereği hissettim. Sosyal demokrasiye inanan biri olarak onun eşitlik ilkesi gereği partimizin genelgelerine göre istifa etme zorunluluğumun olmamasına rağmen diğer aday adayı olan arkadaşlarımla eşit şartlarda yarışmak istediğim için Kadın Kolu İl Başkanlığında istifa ederek sorumlulukların en büyüğü olan CHP üyesi kimliğimle yoluma devam edeceğim” dedi.

Görevde olduğu süre içinde Aydın’da aktif ve etkin çalışarak CHP’nin oy potansiyelini artırdıklarını belirterek, “CHP ailemizi büyüttük. Kadın Kolları olarak 17 ilçede çalışmalarımız birlik ve beraberlik içerisinde devam ederken kendimize örgütçülüğü, sevgiyi, saygıyı rehber edindik” diye konuşan CHP’li Başkan Kavasgil, “2015 seçimlerinin ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Biz cumhuriyetin değerlerine inanmış kadınlar olarak, Atatürk'ün meclisinde bizlere cumhuriyet artıkları denildiği bir dönemde her zamankinden daha duyarlı, daha sağduyulu ve daha inançlı olmak zorundayız. Çalışmalarımızı ve hedeflerimizi ülkemizin aydınlık geleceğine katkı sağlamak amaçlı yapmalı ve yarınlara umut olmalıyız” diye konuştu.

Kavasgil, büyük onur ve gurur duyarak gerçekleştirdiği Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı süresince desteklerini esirgemeyen CHP Aydın il-ilçe örgütü yöneticilerine, belediye başkanlarına ve partililere teşekkür etti.  

kavasgil-istifa-etti.jpg    

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum