CHPli Rahmi Aşkın Türeli Foça’da

CHP'li Rahmi Aşkın Türeli Foça’da

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.

- CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Foça’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’ye, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Yerel politikalar doğrultusunda yürütülecek çalışmalara ilişkin en iyi hizmet ve proje oluşturma bilincinin gerekliliğine inandığını ve bu inanç doğrultusunda belediye başkanlarına çok görev düştüğüne dikkat çeken Milletvekili Türeli, “Sizler sorumluluklarınızı bilen ve bu bilinçle hizmet eden başkanlarsınız. Partimizin başarısı ve belediye başkanlarımızın başarısı bizleri mutlu ediyor” dedi.

Ayrıca, Plan Bütçe Komisyon Üyesi olması dolayısıyla Torba Yasa hakkında da açıklamalarda bulundu. Samimi bir hava içinde geçen ziyarette fikir alışverişleri yapıldı. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, yerel yönetimlerin önemine değinerek, daha çok desteklenmeleri gerektiğinin altını çizdi. Başkan Demirağ, “Çok yoğun bir yaz sezonu geçirdik. Emin adımlarla yavaş yavaş büyüyen, gelişen bir ilçeyiz. Kapanan ilçe ve köylerle nüfusumuz ve yüz ölçümüz büyüdü. Hizmetin aksamaması için tüm çalışma arkadaşlarımızla, gece gündüz aralık vermeden çalışıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini de belirtti.

CHP'Lİ RAHMİ AŞKIN TÜRELİ FOÇA’DA

CHP'Lİ RAHMİ AŞKIN TÜRELİ FOÇA’DA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.