CHPli Semra Aksakal Kayacandan Ankara Çıkarması

CHP'li Semra Aksakal Kayacan'dan Ankara Çıkarması

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

- CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. MYK, PM ve YDK Üyeleri ile görüşen Aksakal Kayacan’ın Balçova ile ilgili projeleri beğeniyle karşılandı.

Yerel seçimler yaklaşırken CHP’de adaylık yarışı hız kazandı. Balçova’nın iddialı adaylarından olan ve uzun süredir seçim bölgesindeki çalışmalarını sürdüren Semra Aksakal Kayacan’ın son durağı Ankara

oldu. CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden Aksakal Kayacan, projelerinin yer aldığı ve kişiye özel olarak hazırlanan kitapları Merkez Yürütme Kurulu, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerine sunarak

görüş alışverişinde bulundu. Aksakal Kayacan’ın hazırladığı ücretsiz yaşlı konukevi, çocuk kreşi, hayvan barınağı ve Alzheimer hastaları rehabilitasyon merkezi projeleri özellikle dikkat çekti. Aksakal Kayacan, Ankara’da Genel Merkez yöneticileri ile yaptığı görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirterek “Balçova için uzun bir çalışma sonucunda hazırladığımız projelerimizi bir kitap haline getirerek partimizin yöneticilerine sunduk. Bu vesileyle gördük ki çalışmalarımız ve projelerimiz yakından takip ediliyor ve oldukça beğeniyle karşılanıyor” diye konuştu.

CHP’nin önümüzdeki yerel seçimlerden ciddi bir başarıyla çıkacağına inandığını ifade eden Aksakal Kayacan “Büyük bir titizlikle çalışan parti yönetimimizin en doğru kararı vereceğine eminim. Önemli olan Cumhuriyet’in, Atatürk devrimlerinin, demokrasinin ve çağdaş yaşamın temsilcisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin elde edeceği başarıdır” dedi.

CHPLİ SEMRA AKSAKAL KAYACAN'DAN ANKARA ÇIKARMASI

CHPLİ SEMRA AKSAKAL KAYACAN'DAN ANKARA ÇIKARMASI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.