CHP'li Semra Konaklı’ya ihraç istemi reddedildi

CHP'li Semra Konaklı’ya ihraç istemi reddedildi

CHP Efeler eski İlçe Başkanı Barış Altıntaş’ın bir kadına ‘kaşar’ demesini eleştiren CHP’li Semra Konaklı’nın, ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevki reddedildi.

Sosyal medyadaki hesabında ‘Bak kaşar yine kaşınmışsın’ ve ‘Ben peynir cinsini yazıyorum… abla beni şikayet ediyor kaşar’ şeklinde paylaşımda bulunana CHP Efeler eski İlçe Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş’ı  ‘Aydın spor 1923 Yönetimindeki birinin Özlem Çerçioğlu'na yaptığı küfür ile Ayla Ekin Deniz'e yapılan hakaret arasında ne fark var? Görüntüsüyle hiç bağdaşmayan davranışlarıyla, telefon çağrılarına cevap verme tenezzülünde bulunmaması veya geri dönüş yapmaması, büyüklerine hiç saygısı olmamasıyla bilinen bu kişiyle aynı partide bulunmaktan dolayı esef duyuyorum” şeklinde açıklama yapan CHP’de il genel meclisi üyeliği, il yönetim kurulu üyeliği gibi değişik görevlerde bulunan Semra Konaklı, CHP Efeler ilçe örgütü tarafından 'kesin çıkarma cezası' ile cezalandırılması önerisiyle İl Disiplin Kurulu’na sevki istendi.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır başkanlığında toplanan il yönetimi Semra Konaklı’nın durumunu görüştü. Konaklı’nin 'kesin çıkarma cezası' ile İl Disiplin Kurulu’na sevki oy çokluğu ile reddedildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Aydınspor 1923 takımının oyuncuları, Aydın Büyükşehir Belediyesinin tesislerdeki suyu kestiği iddiasıyla protesto eylemi yaparak formalarıyla belediye önündeki süs havuzuna girdi. Aydın Büyükşehir Belediyesinin bulunduğu Atatürk Kent Meydanı'na takım otobüsüyle gelen futbolcularla meydanda görev yapan zabıta ekipleri arasında tartışma ve arbede yaşandı. Yaşanan tartışmada Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik sinkaflı sözler sarfedilen arbedede, Zabıta Daire Başkanı Hakan Genç darp edildi.

"BAK KAŞAR YİNE KAŞINMIŞSIN"

Bu tartışmaların yaşandığı sırada CHP Efeler İlçe Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş sosyal medyadaki hesabında ‘Bak kaşar yine kaşınmışsın’ ve ‘Ben peynir cinsini yazıyorum… abla beni şikayet ediyor kaşar’ şeklinde paylaşımda bulundu.

NE FARK VAR?

Bu yaşananlardan sonra CHP yöneticilerinden beklenen tepki, CHP’li Semra Konaklı’dan geldi. ‘Aydın spor 1923 Yönetimindeki birinin Özlem Çerçioğlu'na yaptığı küfür ile Ayla Ekin Deniz'e yapılan hakaret arasında ne fark var?’ diyen Konaklı, Barış Altıntaş ile aynı partide bulunmaktan dolayı esef duyduğunu sosyal medyadaki hesabında paylaştı.  

İŞTE SEMRA KONAKLI’NIN O PAYLAŞIMI

“Evlenmeden önce soyadım Altıntaş idi.
Şimdi de bu soyadımı Konaklı ile beraber kullanıyorum.
CHP İlçe Başkanı Barış Altıntaş ile uzaktan yakından hiç bir akrabalık bağım yok.
İyi ki de yok...
Babası çok değerli bir meslektaşımızdı. Mehmet Altıntaş. Allah rahmet eylesin.
Ne yazık ki babasının özelliklerinden hiç nasibini almamış.

Görüntüsüyle hiç bağdaşmayan davranışlarıyla, telefon çağrılarına cevap verme tenezzülünde bulunmaması veya geri dönüş yapmaması, büyüklerine hiç saygısı olmamasıyla bilinen bu kişiyle aynı partide bulunmaktan dolayı esef duyuyorum.

Aydın spor 1923 Yönetimindeki birinin Özlem Çerçioğlu'na yaptığı küfür ile Ayla Ekin Deniz'e yapılan hakaret arasında ne fark var?
Özlem Çerçioğlu'na yapılan küfüre nasıl tepki gösteriliyorsa Ayla Ekin Deniz'e yapılan hakarete de aynı tepki gösterilmelidir. 
Her ikisi de kadın.
Ve tabii ki hiç bir şekilde ne küfür ne de hakaret asla kabul edilemez.
Bence Disiplin Kurulunca gereken yapılmalıdır.
Örgütten sorumlu Gen.Bşk.Yardımcısı konuya el koymalıdır diye düşünüyorum.

Her partide de olduğu gibi bizim partide bu kişiler uzaklaştırılmalıdır ve parti bu kişilerden arınmalıdır.

2 Dönem Aydın CHP İl Genel Meclis Üyeliği yapmış,
5 yıl Grup Başkan Vekilliği yapmış
2 kez CHP İl Yönetiminde görev almış bir kişi olarak düşüncelerim dikkate alınır mı bilmem ama bu açıklamayı yapma gereği duydum.
Bana ne diyemedim her zaman olduğu gibi"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.